Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Design van Tarkett Finally Vinyl

130 jaar is tot nog toe een leeftijd die de mens niet gehaald heeft, maar vloerontwerp-bedrijf Tarkett is nog steeds in de bloei van zijn leven. Dit bedrijf streeft naar de ultieme klantervaring en zet zich tegelijkertijd in voor het milieu. Met een collectie die onder andere bestaat uit laminaat, vinyl, hout en linoleum is Tarkett van alle markten thuis. Maar wat voor soort vloer je ook kiest uit de collectie van dit merk, je draagt altijd bij aan het milieu. Tarkett is bijvoorbeeld het eerste vloerontwerp-bedrijf dat overgaat naar het zogenaamde circulaire economiemodel. Dit economiemodel houdt in dat het einde van een productcyclus niet het echte einde is, maar juist het begin van de volgende. Klinkt mooi, en dat is het ook. Overigens maakt Tarkett vloeren die niet alleen goed zijn voor de planeet, maar zeker ook voor de sfeer van je interieur.

Eindelijk, Finally Vinyl!

De Tarkett Finally Vinyl collectie is veelzijdig, functioneel en een friend for life. Deze vloerkleden zijn namelijk niet gemaakt van stof, maar van vinyl. Wat dat betekent? Nooit meer angstvallig naar je kleine spruit kijken als hij of zij tomatensoep naar binnen slobbert en ook een hapje aan zijn knuffelbeer voert. Met bijvoorbeeld het Tarkett Rockstar vloerkleed vinyl 125x196 op de kinderkamer, is namelijk niet alleen de kamer een stuk gezelliger, maar de houten vloer ook een stuk veiliger. Het enige dat je nodig hebt is een doekje, lauw water en pH-neutraal schoonmaakmiddel en dit vloerkleed is as good as new. Het ronde Tarkett Leaves Rainforest vloerkleed vinyl 196 is dan weer prachtig onder de bijzettafel bij de bank en brengt, naast gemoedsrust, een hele hoop sfeer met zich mee. Kies dus je lievelingsontwerp, sla een flesje pH-neutraal schoonmaakmiddel in en kom maar weer door met die vingerverf.

Tarkett Finally Vinyl bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tarkett. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tarkett Finally Vinyl collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Tarkett. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Tarkett
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Op voorraad