Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tarkett vloeren liggen overal

Dit merk bestaat al meer dan 130 jaar. Het heeft zijn sporen dus wel verdient. En dat is te merken. Het merk verkoopt inmiddels in honderd verschillende landen. Per dag verkopen ze wel 1,3 miljoen vierkante meter aan vloer. Dit is voor privégebruik zoals in huizen, maar ook voor in openbare ruimtes zoals kantoren of sportzalen. Al vanaf het begin heeft het merk een sterke ondernemersgeest. Innovatie en duurzaamheid zijn twee belangrijke pijlers in hun bedrijfsfilosofie. Zo zijn ze leidend in de transformatie waarin de vloerenindustrie zich bevindt richting de circulaire economie. Maar ook zorgen ze ervoor dat er kwaliteit geleverd wordt zodat hun producten lang mee zullen gaan. De tapijten zijn daar een heel goed voorbeeld van.

Tarkett tapijten voor iedereen

De collectie Tarkett tapijten bevat verschillende stijlen. Wat je smaak ook is, de kans is groot dat er een exemplaar tussen zit dat je aanspreekt. De ontwerpers hebben gebruikgemaakt van foto’s, grafische prints, illustraties of tekst. Daarbij is er ook veel keuze in kleurtinten. Zo is er voor elke ruimte in huis wel een goede optie te vinden. Het Wood Piano tapijt vinyl 166x226staat bijvoorbeeld mooi in de zithoek of in de slaapkamer. Dit tapijt met zijn pianopatroon heeft een speelse houtprint die je kamer opfleurt, zonder de bijkomende krassen van een houten vloer of de bijkomende vlekken van een ‘gewoon’ tapijt.

Tarkett tapijten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tarkett. Dat betekent dat wij alle Tarkett tapijten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Tarkett
Filters
Productsoort
Vloerkleed