Flinders is dealer van

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Tecnolumen

Het Duitse verlichtingsmerk Tecnolumen is in 1980 opgericht in Bremen door Walter Schnepel. De focus van een deel van de ontwerpen ligt op de Bauhaus stijl. Het Bauhaus is een Duitse kunstenaarsschool die tot op de dag van vandaag internationale erkenning krijgt. Marianne brandt, Wilhelm Wagenfeld en Gyula Pap zijn enkele topontwerpers die op deze school zaten. De ontwerpen die zij maakten worden gekenmerkt door tijdloze prachtontwerpen van hoge kwaliteit die een aanvulling zijn voor je woning. Tecnolumen heeft deze ontwerpen gereproduceerd en toegevoegd aan haar rijkelijk gevulde assortiment. Hét ontwerp waar het allemaal om draait bij Tecnolumen is de Wagenfeld tafellamp uit 1924. Dit fraaie ontwerp wordt ook wel de ‘Bauhaus lamp’ genoemd door de plek waar dit ontwerp is ontstaan. Het design van deze lamp komt van de welbekende Wilhelm Wagenfeld die studeerde aan de Bauhaus school. Ben jij ook enthousiast?

Prachtige Wagenfeld tafellampen

Een tafellamp voor op je bijzettafel, of misschien wel op je nachtkastje. Een tafellamp uit deze collectie voelt zich eigenlijk in elke ruimte thuis. Doordat deze lamp van Tecnolumen in vier verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is, vind je vast een exemplaar die past bij wat je voor ogen hebt. De heer Wagenfeld was slechts 24 jaar oud toen hij werd toegelaten tot de Bauhaus school. Dit was zijn eerste ontwerp die tot op de dag van vandaag erg bekend is. Een ware klassieker kun je wel stellen. Het succes van deze lamp blijkt ook wel uit het aantal replica’s die tot op de dag van vandaag nog steeds worden gemaakt. Tecnolumen heeft haar assortiment gevuld met verlichtingsontwerpen die in het Bauhaus tijdperk zijn ontworpen. Deze functionele ontwerpen kenmerken zich door strakke lijnen en eenvoudige vormen.

Tecnolumen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tecnolumen. Dat betekent dat wij alle producten van Tecnolumen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tecnolumen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Tecnolumen. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Tecnolumen veilig en vertrouwd online bestelt.