Naar boven
Sorteren op

1-36 van 49 producten

Uitgeverij teNeues

teNeues is een Duits familiebedrijf en is in 1931 opgericht door Dr. Heinz teNeues. Het bedrijf maakt geen tomatenketchup wat je haast zou denken, maar is één van de meest gewilde uitgevers op het gebied van printboeken over lifestyle, natuur, cultuur en architectuur. Dr. Heinz had een klein winkeltje in het Duitse Krefeld waar hij drukwerk uitvoerde. Nadat het pand volledig verwoest was door de tweede wereldoorlog, herbouwde hij het bedrijf in de Duitse plaats Kempen. In 1951 kwam zijn oudste zoon in de zaak en in 1995 maakte ook zijn jongste zoon onderdeel uit van de onderneming. De broers hebben van het bedrijf een succesvolle onderneming weten te maken. Van kleinschalig drukwerk tot printwerk op internationaal niveau: de boeken zijn inmiddels in meer dan zeventig landen te koop en vind je bij mensen thuis, in openbare instellingen en in vooraanstaande kantoren.

Vol verwondering met de tafelboeken van teNeues

Het teNeues Photography tafelboek van Christian Voigt neemt ons mee naar de mooiste plekken over de hele wereld. Christian legde zijn meest waardevolle en bijzondere herinneringen, die hij tijdens zijn wereldreizen heeft opgedaan, vast op beeld. In zijn tafelboek laat hij je verwonderen door de wereld en lijkt het bijna alsof je er zelf bent geweest. Het teNeues Before They Pass Away tafelboek laat je werkelijk versteld staan. De prachtig gefotografeerde portretten vertellen het verhaal van culturen die ondanks de almaar toenemende globalisatie hun tradities en gebruiken in ere weten te houden. Dit boek is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een historisch verslag. Dit maakt het boek niet alleen geschikt voor liefhebbers van documentairefotografie, maar zal zelfs de toekomstige generaties aan blijven spreken.

teNeues tafelboeken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van teNeues. Dat betekent dat wij alle teNeues tafelboeken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.