Kartell Thalya stoel
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Thalya stoel

  Omschrijving

  De Kartell Thalya eetkamerstoel is ontworpen door Patrick Jouin.

  Liefhebber van ronde vormen? Dan is de Thalya dé stoel voor jou!  Met haar elegante en ronde vormen haal je een sensuele stoel in huis. It"e;s al about the curves.

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  Een moderne versie van de klassieke stoel. Thalya verenigt simpel design met een sterke grafische impact. Het is een transparante polycarbonaat gekleurde stoel met ronde, elegante, vloeiende en bijna vrouwelijke vormen. Thalya is tot stand gekomen op basis van opblaasgastechnologie en heeft afgeronde hoeken, en poten met een holle structuur, die een oppervlakte onthult voorzien van een onregelmatig verticaal en horizontaal strepenpatroon dat de gehele rugleuning en zitting bedekt. Een subtiele ingesneden "grid", die beweging en reliëf toevoegt aan de essentiële en elegante vormen van Thalya, verruimt de immateriële structuur van het oppervlak. Het verfijnde kleurengamma maakt het een ideale lijn voor meer luxueuze ruimten.

  Zoek je naast de Thalya eetkamerstoel van Kartell een andere eetkamerstoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Thalya eetkamerstoel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Merk Kartell
  Productsoort Kartell stoelen
  Ontwerper Patrick Jouin
  Stapelbaar tot 5 stoelen
  Materiaal PC (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Italië
  Opmerking Deze producten zijn vanaf 2 stuks leverbaar bij Flinders. Het bestellen van een kleiner aantal is helaas niet mogelijk.

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Thalya stoel
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven