Ferm Living The Village blauw muursticker
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 03 80 83 705 of via info@flinders.be, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living The Village blauw muursticker

Omschrijving

Dit is de Ferm Living The Village muursticker.

Huisje, huisje, huisje. Met de The Village muursticker bouw je je eigen straat, gewoon in je kinderkamer. Compleet met deuren, ramen, dakpannen en schoorstenen. Met een beetje fantasie zie je Sinterklaas al op zijn paard over de daken rijden op deze muursticker. Of hoor je de stadsmussen fluiten als het voorjaar is. De The Village muursticker van Ferm Living is er in het rood en in het blauw.

Muurstickers van Ferm Living zijn geschikt voor alle gladde oppervlakken. Denk aan een muur, plafond, meubel, ijskast of raam. De muursticker kun je eenvoudig aanbrengen, maar ook weer verwijderen en hergebruiken. Bekijk de instructievideo voor handige tips. In de verpakking vind je een heldere plakinstructie evenals een "teststicker".

Op zoek naar een muursticker van Ferm Living? Bekijk dan de gehele collectie van Ferm Living. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dit betekent dat we alle opties en varianten van Ferm Living kunnen leveren. Zoek je een specifieke muursticker of optie die niet op Flinders.nl staat vermeld, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact via de mail met ons op.

Specificaties

Afmetingen (b) 100 x (h) 21 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Vinyl
Garantie 1 jaar
Merk Ferm Living
Productsoort (filter) Ferm Living muurstickers
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living The Village blauw muursticker
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven