Kartell Tic & Tac klok
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Tic & Tac klok

  Omschrijving

  De Kartell Tic & Tac design klok is ontworpen door Philippe Starck.

  Tik tak, tik tak, tik tak… Horen wij daar het geluid van een klokje. Jazeker! En niet zomaar één. De Tic & Tac is de eerste klok van Kartell. Deze vierkante doorzichtige box is beschreven met Romeinse cijfers. Wat de klok zo bijzonder maakt is de lichtinval die ontstaat door de diepte van de klok. Van zo'n mooie reflectie lees je graag de tijd af.

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  Kartell telt de uren af en stelt zijn eerste wandklok voor. Een vierkante transparante “doos” van 30x30 cm, met Romeinse cijfers ingesneden op het oppervlak dat een platte wijzerplaat omvat, waarop twee dunne gekleurde wijzers figureren voor een chromatische synthese die de tijd in een esthetische ervaring omtovert. Tic & Tac is een klok met diepte die een spel creëert van licht en weerkaatsingen. De unieke touch van Starck wordt benadrukt door de oranje kleur van de wijzers, de favoriete kleur van de designer. De wijzerplaats is verkrijgbaar in wit en in zwart, ofwel gechromeerd in een reeks gemetaliseerde tinten.

  Ontwerper Philippe Starck zet zijn stempel op dit product met de feloranje wijzers. De kleur van deze designer.

  Zoek je naast de Tic&Tac klok van Kartell een andere klok van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Tic&Tac klok, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Merk Kartell
  Productsoort Kartell accessoires
  Ontwerper Philippe Starck
  Afmetingen (b) 30 x (d) 8 x (h) 30 cm
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal ABS (kunststof), PMMA (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Italië

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Tic & Tac klok
  Kartell Tic & Tac klok
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven