Artemide Tilos dicroico 150 plafondlamp
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Artemide Tilos dicroico 150 plafondlamp

  Omschrijving

  De Artemide Tilos dicroico 150 plafondlamp is ontworpen door Ernesto Gismondi.

  De Tilos plafondlamp dicroico 150 is een klein maar fijne plafondlamp. Zijn vorm en zijn glanzende uiterlijk door het speciaal bewerkte glas doen denken aan die van een oog. De lamp kijkt dan ook graag met je mee naar wat je doet. En schijnt je bij wanneer je zelf in het donker niets meer kunt zien. Met de Tilos plafondlamp dicroico 150 van Artemide in het blauw of aqua geef je het interieur een mediterraan tintje. Maar ook het romantisch roze en het frisse wit geven je interieur een exotisch gevoel.

  Zoek je naast de Tilos dicroico 150 plafondlamp van Artemide een andere plafondlamp van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Artemide. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Tilos dicroico 150 plafondlamp, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Materiaal Chroom (metaal), Glas, Metaal
  Lichtbron Niet meegeleverd
  Merk Artemide
  Productsoort (filter) Artemide plafondlampen, Artemide buitenlampen
  Herkomst Italië
  Ontwerper Ernesto Gismondi
  Opmerking De Tilos Dicroico plafondlamp moet aangesloten worden op een transformator. Deze wordt niet (!) meegeleverd.

  Sfeerafbeeldingen

  Artemide Tilos dicroico 150 plafondlamp
  Naar boven