Ferm Living Tiny Train behang
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 03 80 83 705 of via info@flinders.be, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Bijpassende producten
 • Hookedonwalls Arte Clearpro behanglijm 4,5 liter
  € 32,50
  Arte Clearpro behanglijm 4,5 liter Meer informatie
  1-2 weken
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Ferm Living Tiny Train behang

Omschrijving

o-

Dit is het Ferm Living Tiny Train behang.

Vergeet Thomas, Percy, James en Gordon. Vergeet de familie Chugginton. Voor ouders van treinfanaten die het - in ieder geval op de muur - iets rustiger willen houden is er het Tiny Train behang van Ferm Living. Op het behang tuffen locomotieven hun rondjes. De wagons gevuld met dieren, huisjes, bomen en nog veel meer achter zich aan. Om uren naar te kijken. Het Tiny Train behang is uitgevoerd in oranje, bruin en groen. Tjoeketjoek.

Ben je geïnteresseerd in het Tiny Train behang van Ferm Living? Neem dan even contact met ons op: 03 80 83 705. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe.

Het Ferm Living Tiny Train behang heeft een rol van 10,05 meter lang en 53 centimeter breed. Het patroon herhaalt zich na 13,6 centimeter. Bij dit behang worden oranje, groene en bruine tinten gecombineerd op een witte achtergrond. Ben je geïnteresseerd in het Tiny Train behang? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe.

WallSmart behang van Ferm Living

Ferm Living maakt gebruik van WallSmart behang (non-woven). WallSmart is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van behang.
Door het toepassen van een non-woven vlies als materiaal in plaats van papier is het behang veel sterker en ook veel eenvoudiger op de muur te bevestigen.

De voordelen van WallSmart zijn:

 • Geen plaktafel nodig, zeer eenvoudig te bevestigen op de muur
 • Je smeert de muur in met behangplaksel in plaats van het behang zelf
 • Het is veel sterker dan normaal behangpapier
 • Het is milieuvriendelijk want biologisch afbreekbaar
 • Het is eenvoudig te verwijderen als het behang niet meer bevalt
o-

Zoek je naast het Tiny Train behang van Ferm Living een ander Tapeten van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. o-Heb je een specifieke vraag over het Tiny Train behang, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Specificaties

Afmetingen (b) 53 x (h) 1005 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Non-woven vlieseline doek
Garantie 1 jaar
Merk Ferm Living
Productsoort (filter) Ferm Living behang
Herkomst Denemarken
Opmerking De kleuren van het behang zijn oranje, bruin en groen. Het formaat van het patroon is 13,6 cm.

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Tiny Train behang

Klantenreviews

De kleintjes zijn er enorm blij mee!!!
Jacona 10 april 2015

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven