Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tivoli: van amusementspark tot designlabel 

In de Tivoli Gardens in Kopenhagen komen magie en cultureel erfgoed samen in een amusementspark waar iedereen een prachtige dag beleeft. Van spannende achtbanen en attracties tot theatervoorstellingen, restaurants, betoverende tuinen en een eigenzinnige mix van architectonische stijlen, dit bekende park heeft het allemaal. Jaarlijks komen er van over de hele wereld bijna 5 miljoen bezoekers op af. Met de Tivoli by Normann Copenhagen collectie slaan ze een nieuwe weg in. Ze gaan aan de haal met design en dat doen ze goed. Deze collectie zal iedereen die ooit in de Tivoli tuinen is geweest herkennen en doen denken aan die magische tijd in Kopenhagen. Des te leuker om wat items in je huis te zetten!

Normann Copenhagen en hun kijk op design

Normann Copenhagen is een Deens designmerk met een unieke collectie designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Normann Copenhagen wil originele en vernieuwende producten maken in een eenvoudig en modern design. Wat erg belangrijk is, is dat het product jarenlang meegaat. Hun motto? Maak het gewone ongewoon door fantastisch design. Ken je bijvoorbeeld de Form serie al? Deze succesvolle collectie van Normann Copenhagen wordt gekenmerkt door de combinatie van eenvoud, functionaliteit en duurzaamheid. Deze meubelen passen hierdoor in elk interieur.

Tivoli en haar eigentijdse stijl

Het kleurenschema van de Tivoli by Normann Copenhagen collectie bestaat uit 27 verschillende kleuren met een basis van blauw, zwart, grijs en groengecombineerd met felle kleuren als Candyfloss Rose en Lollipop Red. Met deze kleuren waan je je in de echte Tivoli sferen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de verschillende vazen in de collectie. Of werp een blik op de Mirage spiegels met de gekleurde vlakken in het spiegelglas. Alle Tivoli items hebben een universele, hedendaagse stijl. De vormen en frames zijn minimalistisch maar met de vrolijke touch van de Tivoli tuinen.

Tivoli bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tivoli. Dat betekent dat wij alle Tivoli producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.  

Tivoli