Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tivoli door Normann Copenhagen

Het merk Tivoli is ontstaan ter gelegenheid van het 175-jarige bestaan van het Tivoli Gardens pretpark in Kopenhagen. Het is gelanceerd door Normann Copenhagen, het Deense designmerk dat bekend staat om haar originele, moderne producten met een tijdloos karakter. Het perfecte merk dus om de unieke geschiedenis en sfeer van het pretpark te vangen in hedendaagse producten. De collectie combineert zo het beste van het Deense culturele erfgoed en haar ontwerptradities. Dit is ook terug te zien in de Tivoli Balloon serie die met haar kleuren en uitgesproken vormen plezier in huis brengt zonder dat het te veel aandacht trekt. Het blijft natuurlijk Scandinavisch design.

Balloon vazen van Tivoli

Een van de bijzondere elementen van het Tivoli Gardens pretpark zijn de tuinen vol gekleurde bloemen. Een serie vazen kon dus niet missen in de Tivoli Balloon collectie. In deze serie zijn er drie verschillende groottes in hoogte en breedte, allemaal met het samenspel van ronde en rechte vormen. Ze zijn allemaal van transparant glas, zodat ook de stelen van de bloemen zichtbaar zijn wat het gevoel van verse bloemen versterkt. Ergens een klein bloemtje neerzeten? Neem de Balloon vaas small. Heb je een groter boeket? Neem dan de Balloon vaas large. Of zet de verschillende maten vazen in verschillende kleuren bij elkaar om het speelse effect te vergoten en de bloemen nog meer aandacht te geven in je interieur.

Tivoli Balloon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tivoli. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tivoli Balloon serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.