Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Tivoli door Normann Copenhagen

Het merk Tivoli is ontstaan ter gelegenheid van het 175-jarige bestaan van het Tivoli Gardens pretpark in Kopenhagen. Het is gelanceerd door Normann Copenhagen, het Deense designmerk dat bekend staat om haar originele, moderne producten met een tijdloos karakter. Het perfecte merk dus om de unieke geschiedenis en sfeer van het pretpark te vangen in hedendaagse producten. De collectie combineert zo het beste van het Deense culturele erfgoed en haar ontwerptradities. De ontwerpers zijn in het park zelf en in de archieven gedoken om vormen en kleuren te vinden als uitgangspunt voor de collectie. Uiteindelijk kwamen daar wel 300 producten uit die wereldwijd verkocht worden. Zoals ook deze serie hanglampen in verschillende speelse vormen met een uitgesproken maar toch simplistisch karakter. Een mooi product om een beetje pret van het pretpark in je huis te halen.

Een Tivoli hanglamp met Aziatisch tintje

Binnen het Tivoli pretpark vind je verwijzingen naar verschillende culturen. Zo is het pantomime theater in de tuinen geheel in Aziatische stijl vormgegeven. Op de torentjes vind je verschillende gouden vormen die op elkaar gestapeld zijn. Deze vormen zijn gebruikt voor het ontwerp van de Emperor hanglamp, maar dan in enkelvoud. Door de vormen los te trekken van alle andere overdaad heeft het ineens iets simplistisch. De lamp is in twee variaties verkrijgbaar. Het goudkleurige messing geeft de lamp wel iets gewaagds maar door de witte binnenkant brengt hij heel zacht licht. Wederom de perfecte balans tussen het uitbundige van het pretpark en de simplistische Scandinavische look.

Tivoli hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tivoli. Dat betekent dat wij alle Tivoli hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Tivoli
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Hanglamp
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Op voorraad