Alessi Todo kaasrasp
Nog 2 op voorraad
 
€ 60,-
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Alessi Todo kaasrasp

Omschrijving

De Alessi Todo kaasrasp is ontworpen door Richard Sapper en Richard Sapper.

Met deze Todo kaasrasp van Alessi kan je je hele familie uit nodigen voor een etentje. Het woord ‘todo’ betekent dan ook iedereen in het Spaans en Portugees. Het is grappig hoe alledaagse ‘problemen’ vaak leiden tot ingenieuze oplossingen; de ontwerper van deze rasp, Richard Spapper, moest bij het diner altijd de kaas raspen voor het hele gezin. Met een lengte van 46 centimeter rasp je genoeg kaas voor 1 persoon in slechts 1 beweging. Ook als je de kaasschaaf even niet gebruikt is het een mooie keukenaccessoire.

De Todo kaasrasp van Alessi is gemaakt van roestvrij staal en heeft een houten handvat voor een betere grip. De rasp heeft onderaan een diameter van 10 centimeter en een hoogte van 45 centimeter.

Zoek je naast de Todo design kaasschaaf van Alessi een andere keukengerei van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Alessi. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Todo design kaasschaaf, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

EAN 8003299908394
Afmetingen (h) 45 x (Ø) 10 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Hout, Staal
Garantie 1 jaar
Ontwerper Richard Sapper, Richard Sapper
Merk Alessi
Herkomst Italië

Sfeerafbeeldingen

Alessi Todo kaasrasp
Alessi Todo kaasrasp
Alessi Todo kaasrasp
Naar boven