Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Tom Dixon en het licht  

Autodidact Brits ontwerper Tom Dixon, geboren in 1959 in Tunesië, zag niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk het licht. In 2002 startte hij namelijk zijn eigen designlabel: Tom Dixon. Het is een authentiek Brits ontwerp- en productiebedrijf van voornamelijk meubels en verlichting dat streeft naar continue innovatie en heeft de missie om de Britse meubelindustrie te doen herleven. Elk jaar worden de nieuwe collecties van Tom Dixon gelanceerd op beurzen in Londen, Milaan en Parijs. Maar daar blijft het niet bij, want inmiddels worden zijn elegante creaties over de hele wereld verkocht.

Steengoede Tom Dixon badkamerlampen

Marmer is tijdloos, exclusief en overal toepasbaar. Dit dacht Tom Dixon ook en besloot een badkamerlamp van marmer te maken. Namelijk de stijlvolle Tom Dixon Stone hanglamp IP44. Met deze dimbare hanglamp kan je een perfecte sfeer creëren voor als je even wilt relaxen in bad. Zou je liever een marmeren badkamerlamp willen hebben voor aan de wand? Die hebben we ook, namelijk de Tom Dixon Stone badkamerlamp! Een ander mooi voorbeeld van een tijdloze en exclusieve Tom Dixon lamp is de Plane badkamerlamp. Deze elegante wandlamp met haar gouden geometrische vormen en bolvormige lichtbron zal stralen in je badkamer. Je kan de lamp in haar eentje ophangen aan de muur of het plafond, maar het wordt pas echt uniek wanneer je meerdere Plane badkamerlampen bij elkaar ophangt. Deze zijn dan ook nog eens makkelijk schoon te maken met alleen al een zachte droge doek. Wij zien dus alleen maar pluspunten!

Tom Dixon badkamerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle Tom Dixon badkamerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Tom Dixon, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.