Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Tom Dixon

Het authentieke Britse ontwerp- en productiebedrijf is opgericht in 2002. Tom Dixon is voornamelijk gespecialiseerd in meubels en verlichting. Hier zijn ze het meest bekend om. Tegenwoordig is het productassortiment wel erg uitgebreid. Het bedrijf streeft naar innovatie en ze willen de Britse meubelindustrie een nieuw leven in blazen. Ieder jaar lanceren ze hun nieuwste collecties op de beurzen in Milaan, Londen en Parijs. De oprichter, Tom Dixon, volgt niet zomaar de massa. Hij houdt ervan om dingen op zijn eigen manier te doen. Dit is terug te zien in de collecties van Tom Dixon. Sinds een aantal jaar is het designlabel niet meer weg te denken. Flinders is erg trots om officieel dealer te mogen zijn van dit fantastische merk.

Luxueuze Tom Dixon banken

In meer dan zestig landen worden banken uit de Tom Dixon collectie verkocht. Dit garandeert de kwaliteit van het bedrijf goed. De banken zijn zo ontworpen dat ze jarenlang mee kunnen. Maar de stijl moet natuurlijk ook lang leuk blijven. Tom Dixon koos daarom voor een stijlvol maar opvallend model. Zo blijft hij lang hip en verveelt hij je niet. De Wingback Micro Black bank is afgeleid van de fauteuil. De fauteuil voelde zich wat eenzaam af en toe. Zo kwamen ze op het idee van de bank. Samen plaatsnemen op een zwevende wolk (voor je gevoel, helaas niet in het echt). De bank zit erg lekker namelijk. Het gevaar is dat je te lang blijft zitten: je bent gewaarschuwd.

Tom Dixon banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle Tom Dixon banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.