Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Geschiedenis van Tom Dixon

Het designmerk Tom Dixon is in 2002 opgericht, en heeft een sterke focus op producten van metaal. Deze passie komt voort uit Tom Dixons liefde voor alles wat metaal en metaalbewerking te maken heeft. In de collectie van Tom Dixon vind je dan ook veel woonaccessoires en lampen van messing, koper en staal. Dixon streeft naar continue innovatie en lanceert dan ook jaarlijks nieuwe collecties op de belangrijkste beurzen van Milaan, Londen en Parijs. En niet zonder succes! De prachtige producten van Tom Dixon zijn in meer dan 60 landen wereldwijd verkrijgbaar. Bovendien ontwerpt en verkoopt Tom Dixon sinds kort ook de mooiste woonaccessoires. Hiermee maak je je interieur helemaal af.

Stijlvolle Tom Dixon Boom lampen

In deze collectie kun je ook kiezen voor je grootste vriend tijdens het studeren of werken: de Tom Dixon Boom bureaulamp. Hij is verkrijgbaar in de kleuren aluminium en zwart en gemaakt van aluminium. Met de aan- en uitschakelaar is deze lamp eenvoudig in gebruik. Door het snoer dat 250 centimeter lang is, kun je hem makkelijker neerzetten op de plek waar je hem nodig hebt. Deze blikvanger heeft een IP-waarde van 20 waardoor je hem alleen binnen een mooi plekje kunt geven. Door het minimalistische design is deze lamp eigenlijk geschikt voor heel veel verschillende ruimtes van je woonkamer tot je werkkamer en van je slaapkamer tot je hal. Heb jij al een plekje uitgezocht voor deze bureaulamp?

Tom Dixon Boom bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Boom serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tom Dixon en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Tom Dixon Boom lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.