Tom Dixon Brew

Met de Tom Dixon Brew collectie kom jij de ochtend wel door. Ach ja, het ochtendlijke koffieritueel. Er zijn er maar weinig die zonder een fijn bakkie troost in de ochtend lekker opstarten. Het werkt ook verbindend, in die zin dat iedereen samen komt op de plek waar de koffie is en je zo elkaar nog eens in real life treft, in plaats van over WhatsApp of e-mail. Daarom verdient dit zwarte goud natuurlijk een eersteklasbehandeling, vind je ook niet? Tom Dixon vond dat in ieder geval wel, want aan zijn geniale brein ontsproot deze prachtige collectie van koperen accessoires voor het lekkerste kopje koffie ooit: Brew. De collectie is echt een viering van het samenkomen van hitte, stoom, water en gemalen koffiebonen, iedere dag weer. Wil je ze nu wel bewonderen? Bekijk het complete aanbod.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tom Dixon: made in London

Het designlabel Tom Dixon is opgericht in 2002. Het is een authentiek Brits ontwerp- en productiebedrijf van voornamelijk meubels en verlichting. Tom Dixon streeft naar continue innovatie en heeft de missie om de Britse meubelindustrie te doen herleven. En dat lukt hem aardig! Het merk is niet voor niets geïnspireerd door het Engelse erfgoed. Jaarlijks lanceert hij nieuwe collecties op beurzen in Milaan, London en Parijs. Het is een zeer internationaal bedrijf geworden met verkooppunten in meer dan zestig landen. Tom Dixon verkoopt ook prachtige keukenaccessoires, waaronder de Brew collectie. Het luxueuze koper en de geraffineerde Art Deco lijnen maken van deze spullen zoveel meer dan alleen een hulpmiddel om koffie mee te zetten. Het zijn gewoon kleine, alledaagse kunstwerkjes.

Stijlvolle Tom Dixon Brew keukenaccessoires

Wat alle items uit de collectie gemeen hebben, is dat ze zijn gemaakt van roestvrijstaal met een prachtige finish van hoogglans gepolijst koper. Sommige voorwerpen hebben een binnenkant van geborsteld staal, zoals de Tom Dixon Brew koektrommel. Andere onderdelen uit de collectie hebben fijne eigenschappen als een hittebestendig handvat. Of een dubbele (isolerende) wand, zoals de Brew Stove Top coffee maker en de Brew Espresso kop set van 4. Want niets is te veel voor het ontwerpteam van Tom Dixon. Wat de DIY barista’s, zondagochtendkenners en after dinner espresso liefhebbers ook maar nodig mogen hebben, aan alles is gedacht. Want een goede kop koffie hoort gewoon in een goede koffiepot. De Tom Dixon Brew cafetière is dan zo’n beetje de beste die er maar te bedenken is.

Tom Dixon Brew bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Brew collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.