Tom Dixon Form

Met de Tom Dixon Form serie haal je prachtige luxe tafelaccessoires in huis. In deze reeks vind je de mooiste accessoires in edelmetalen zoals koper en messing. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Tom Dixon Form Bowl Deep schaal set 3? Deze set van messing schalen is volledig met de hand vormgegeven. Elk van de Tom Dixon Form schalen is dus een uniek stuk waar je letterlijk de handtekening van de maker in terug ziet. De combinatie van messing met een matzwarte buitenkant zorgt voor een rijke en luxueuze uitstraling. Prachtig om voedsel in te serveren, maar minstens zo mooi als sierobject. Hoe zou jij deze Tom Dixon Form schalen gebruiken?

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tom Dixon

De Britse designer Tom Dixon is wat je noemt een autodidact in de designwereld. Hij begon zijn carrière als designer toen hij erachter kwam hoe leuk hij het vond om een beschadigde motorfiets te lassen. Hier ontstond zijn liefde voor alles wat met metaal te maken heeft. Dit materiaal vormt een rode draad door de collectie van Tom Dixon. Of het nu messing, koper of staal is, Tom Dixon weet het om te vormen tot de mooiste producten. Een mooi voorbeeld uit zijn collectie is bijvoorbeeld de Etch serie, die bestaat uit de mooiste hanglampen met een opengewerkte structuur in koper, messing en staal. Ook praktische vormen zet Tom Dixon naar zijn hand, zoals de Tom Dixon Form Bowl schaal set. Deze 5 delicate, handgemaakte schalen zijn gemaakt van koper en voorzien van een gouden waslaag. Pure luxe dus, de producten van Tom Dixon.

In vorm met Tom Dixon Form

Er wordt beweerd dat voldoende water drinken goed is voor de lijn. Maar hoe zorg je dat je voldoende drinkt op een dag? Door het aantrekkelijk te maken, en dat is precies wat de Tom Dixon Form collectie voor je doet. Want als je je drinken uit de Form Jug kan schenkt, smaakt het toch nét even wat lekkerder dan uit een plastic flesje. Voordeel: het is nog beter voor het milieu ook. Houd je meer van warm water? Haal je hart dan op aan de Tom Dixon Form theepot, gemaakt van messing en voorzien van een zwart handvat. Cocktailparty’s? Welnee, jij vraagt alleen nog maar mensen op de thee!

High tea deluxe

Laat het maar aan de Britten over om van een simpel thee-moment iets bijzonders te maken. Sowieso komen de Tom Dixon Form suikerpot en Form Milk melkkan op tafel, want de Britten zetten hun thee graag sterk. En wat is een kopje thee nu zonder iets lekkers erbij? Hiervoor komt de Tom Dixon Form Cake Slice taartschep goed van pas. Deze schept met gemak een heerlijk gebakje op je bord. Wordt het een scone of een brownie? Wat je ook kiest, met de Tom Dixon Form serie geniet je net dat beetje extra van je snoepmoment.

Tom Dixon Form bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon Form producten. Dat betekent dat wij elk product uit de Tom Dixon Form reeks kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Tom Dixon Form serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Tom Dixon Form serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.