Tom Dixon glazen

De Tom Dixon glazen zijn stuk voor stuk stijlvolle creaties. De glazen van Tom Dixon zijn van een hoog niveau en ze onderscheiden zich in hun productassortiment. Kijk maar naar de Plum Moscow Mule glas set van 2. Deze glazen ogen zo luxe en het is daarom net alsof ze uit de dure clubs in New York komen. Maar naast het fraaie design zijn de glazen ook functioneel. De perfecte set glazen voor een feestje bij je thuis of om te serveren aan de klanten in je restaurant. Wat je in het glas doet, maakt eigenlijk niet zoveel uit. Benieuwd naar de andere glazen van Tom Dixon? Bekijk het gehele assortiment en ontdek wat bij jouw smaak past.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tom Dixon

Tom Dixon is opgericht in 2002. Het designlabel is een authentiek Brits ontwerp- en productiebedrijf dat voornamelijk meubels en verlichting heeft. Toch wordt het productassortiment steeds uitgebreider. Tom Dixon streeft naar continue innovatie waardoor er telkens weer nieuwe producten in het assortiment komen. Ook wilt het designlabel heel graag de Britse meubelindustrie een nieuw leven in blazen. Dat doen ze door hun producten allemaal inspiratie van het Engelse erfgoed bij te brengen. Het internationale bedrijf is veel bezig om zich uit te breiden. Dit doen ze onder andere door jaarlijks de collecties te presenteren op de beurzen in Milaan, Londen en Parijs. Veel mensen zijn gek op de creaties van Tom Dixon en zo ook de Tank Whiskey glas set van 2. De doorzichtige zwarte tinten complimenteren elkaar als geen ander en de bolle onderkant geeft het glas een speels effect. De lekkerste drankjes drink je ongetwijfeld uit een van deze glazen.

Luxueuze Tom Dixon glazen

Tom Dixon staat niet alleen voor luxe, maar ook voor kwaliteit. Het merk verkoopt in meer dan zestig landen hun producten. Zo ook de glazen van Tom Dixon die klasse uitstralen. Precies wat je wilt voor een leuk feestje, maar voor een gewone dinsdagavond zijn de glazen ook zeer geschikt. De glazen vrolijken je meteen op en dat mag elke dag! De Tom Dixon Plum Martini glas set van 2 is een speciale set. Deze glazen zijn glamorous genoeg voor de beste avonden voor zowel privégebruik als zakelijk gebruik. Serveer je gasten een lekker glas Martini en ze zullen ongetwijfeld genieten. Krijg jij al zin in een drankje?

Tom Dixon glazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle Tom Dixon glazen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.