Tom Dixon Rock Marble

Luxe speelgoed voor volwassenen. Zo zou je de kandelaars uit de Tom Dixon Rock Marble serie kunnen noemen. Wat het luxe maakt? Voor deze serie is prachtig rijk groen marmer gebruikt. Het patroon van het marmer verschilt per product, dat hangt af van het stuk waaruit het gehaald is, wat elk stuk uniek maakt. Waarom dan toch speelgoed? De kandelaars zijn als bouwblokken voor kinderen ontworpen. Je kunt de verschillende vormen los gebruiken of stapelen waardoor nieuwe vormen ontstaan. Wanneer je de Rock Candle large kandelaar kiest, krijg je vijf losse onderdelen die je naast elkaar in een groepje kunt zetten of die je kunt stapelen tot je een grote kandelaar van wel 36 centimeter hoog hebt. Het mooie is, je kunt je speelgoed tijdens het eten juist op tafel laten staan. Dat was vroeger wel anders.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Tom Dixon de innovator

Tom Dixon is een Engelse ontwerper die zichzelf als een onrustige innovator omschrijft. Na verschillende ervaringen in de designwereld opgedaan te hebben, begon hij in 2002 zijn eigen studio. Een platform om nieuwe avonturen binnen het ontwerpen van producten en interieur aan te gaan. Deze avonturen werden zeker een succes. Tom Dixon verkoopt zijn collectie met wel zeshonderd producten, van verlichting tot meubels, inmiddels wereldwijd. Zijn werk is te herkennen aan sculpturale vormen en interessante materialen. Twee kenmerken die inderdaad in de Rock Marble serie sterk naar voren komen. De inspiratie voor deze serie deed hij op tijdens een reis naar India. Met een interactief architectonisch product als resultaat.

Tom Dixon serveert met Rock Marble plateaus

De studio van Tom Dixon heeft al heel lang een voorliefde voor marmer. Met de vondst van deze mooie groene versie hebben ze naast de kandelaars ook een paar serveerplateaus aan de serie toegevoegd. Een mooi groot oppervlak waar het materiaal helemaal tot zijn recht komt. Het lijkt wel een kruising tussen hout en steen, erg elegant. Zet het Rock Marble op je keukentafel of aanrecht om je groentes en fruit op uit te stallen. Zorg er wel voor dat je er geen opengesneden citroenen of limoenen op legt aangezien het zuur het materiaal kan aantasten. En dat zou natuurlijk vreselijk zonde zijn. Geef je een borrel? Leg je hapjes op de Rock serveerplateau lang en het maakt al bijna niet uit wat je erop legt, want alles ziet er op deze plank prachtig uit.

Tom Dixon Rock Marble bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Rock Marble serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.