Tom Dixon Swirl

Breng kleur en sfeer in huis met de accessoires van de Tom Dixon Swirl lijn! Vazen, kandelaars of handige ophanghaken? De Tom Dixon Swirl collectie heeft het allemaal. De producten uit de Swirl serie zijn allemaal ontzettend anders, maar horen toch duidelijk bij elkaar. Swirl wordt gekenmerkt door zwierige, marmerachtige printjes in uitgesproken kleurencombinaties. Zo ook de Tom Dixon Swirl Cone haak large. Deze haak zal door zijn uitgesproken kleurenpalet van blauw, wit, oranje en geel een vrolijke noot op jouw muur of deur zijn. De producten van de Tom Dixon Swirl lijn gaan nooit vervelen. Bovendien heb je met een Swirl accessoire een uniek design in huis: Swirl wordt namelijk gemaakt van een nieuw materiaal, exclusief ontwikkeld door Tom Dixon. Een product zoals Swirl vind je dus nergens anders!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Tom Dixon: de man achter het label

Tom Dixon is een Brits designlabel met prachtige design meubels, accessoires en verlichting. Wat Tom Dixon maakt is vaak meer kunst dan praktisch design. Het merk is dan ook niet meer weg te denken uit de Britse en internationale design wereld. Van producten tot interieurs en zelfs exterieur, Tom Dixon doet het allemaal. Het merk is in 2002 opgericht door Tom Dixon himself. Het bedrijf ontstond min of meer bij toeval; terwijl Dixon aan de weg timmerde als muzikant, spendeerde hij zijn vrije tijd aan het ontwerpen en maken van producten. Deze verkocht hij aan vrienden en kennissen. Omdat de vraag naar zijn producten sterk toenam, switchte Tom Dixon uiteindelijk van muziek naar de designwereld. Sindsdien streeft Dixon continu naar innovatie: de ontwerpen van Tom Dixon zijn dan ook altijd verrassend!

Gerecycled marmer wordt Tom Dixon Swirl

De producten van de Tom Dixon Swirl collectie zie je nergens anders: dit zijn bijzondere accessoires! De prachtige prints die zich op de producten bevinden komen tot stand door het recyclen van een laag marmer. Tom Dixon mengt deze laag vervolgens met pigment en hars, waardoor het materiaal voor Swirl ontstaat. Zo komen producten als de Tom Dixon Swirl Black and White kandelaar tot stand. De kandelaar ziet er schitterend uit en door de combinatie van prints blijf je er naar kijken. Dit is ook het geval met de Tom Dixon Swirl Stem vaas, een vaas die opvalt door het contrast tussen voetstuk en vaas. Voor welk Tom Dixon Swirl item je ook gaat, dit zijn unieke accessoires die je nooit meer kwijt wilt! Complimenten gegarandeerd.

Tom Dixon Swirl bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Swirl collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.