Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Tom Dixon design

Het designlabel Tom Dixon is opgericht in 2002. Maar Tom Dixon zelf was al veel langer bezig met het ontwerpen en maken van dingen, eigenlijk al zijn hele leven, sinds zijn geboorte in Tunesië. Nu is hij eigenaar van een enorm Brits ontwerp- en productiebedrijf van voornamelijk meubels en verlichting. Tom Dixon streeft naar continue innovatie en heeft de missie om de Britse meubelindustrie te doen herleven. En dat lukt hem aardig! Het merk is niet voor niets geïnspireerd door het Engelse erfgoed. Jaarlijks lanceert hij nieuwe collecties op beurzen in Milaan, London en Parijs. Het is een zeer internationaal bedrijf geworden met verkooppunten in meer dan zestig landen. Tom Dixon verkoopt ook prachtige verlichting, waaronder de Tube-lampen. Met hun strakke en tegelijkertijd toch retro uiterlijk vormen ze een welkome lichtbron in ieder interieur

De fraaie Tom Dixon Tube lampen

Deze lampenserie bestaat uit verschillende modellen. De Tom Dixon Tube hanglamp is een bijzondere, multifunctionele lamp die zijn naam helemaal waarmaakt. Het leuke is dat je hem zowel horizontaal als verticaal kunt ophangen, net hoe het jou het best uitkomt. En de Tube vloerlamp is eigenlijk gewoon heel erg multifunctioneel vanwege zijn vermogen om zich moeiteloos aan zijn omgeving aan te passen. Hij staat mooi op de werkplek of in een huis met een strakke inrichting, of juist binnen een fris en kleurig interieur als een goed retro-contrast. Op de Salone del Mobile in Milaan had Tom Dixon zelfs een heel ‘woud’ van Tube hanglampen bij zijn stand. Dat zorgde in combinatie met de zwarte wanden echt voor een magisch effect.

Tom Dixon Tube bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Tube collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.