Sorteren op

1-2 van 2 producten

Tonone designverlichting

Tonone staat voor no-nonsense producten met een moderne en industriële look en een mechanisch karakter. Dit Nederlandse designlabel is in 2013 opgericht door niemand minder dan Anton de Groof. Tonone is een jong designlabel van eigen bodem. De collectie bestaat uit lampen met een stoer karakter. Het merk staat namelijk bekend om haar industriële stijl. Houd jij dus van een robuust interieur? Dan is deze collectie zeker weten de moeite waard. Daarnaast spelen nieuwe ontwikkelingen en moderniteit een belangrijke rol tijdens het ontwerpproces. Al met al zijn de ontwerpen functioneel, industrieel en een tikkeltje gewaagd. Durf jij dit stoere merk aan?

Tonone kroonluchters van Bolt en Mr Tubes

De Tonone kroonluchters zijn terug te vinden in de Bolt Tonone en de Mr tubes collectie. Je kiest met een kroonluchter voor een opvallende lamp, waarmee je echt je eigen stijl tentoon kunt stellen. Met een kroonluchter aan het plafond, heb je weinig anders meer nodig om sfeer te creëren in een ruimte. De Tonone Mr Tubes LED kroonluchter is daar een perfect voorbeeld van. De Mr Tubes kroonluchter kenmerkt zich door een vijftal verstelbare LED tubes, wat zorgt voor een stoere industriële look. De Tonone Bolt kroonluchter 8 arm is een lamp met maar liefst 8 verstelbare armen. De open kappen zorgen voor een mooie verspreiding van het licht. De Totone Bolt kroonluchter is verkrijgbaar in maar liefst 10 kleuren, welke kleur is jouw favoriet?

Tonone kroonluchters bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tonone. Dat betekent dat wij alle kroonluchters van Tonone kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Tonone en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Tonone. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuwe lamp ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Tonone veilig en vertrouwd online bestelt.