Tonone plafondlampen

De Tonone plafondlampen zijn geweldige vervangers voor de traditionele kroonluchter. Geen complexe constructies, maar een eenvoudig karakter. Zo zien de plafondlampen van Tonone eruit. Deze lampen passen dan ook perfect in een minimalistische omgeving, maar hangen eigenlijk prachtig aan ieder plafond. Het simpele design maakt de lampen namelijk erg toegankelijk. Neem nou de Tonone Bolt Underfit 2 arm install plafondlamp. Ondanks het eenvoudige karakter is het een bijzondere verschijning. De plafondlamp laat het plafond een bureaublad lijken. Wat is boven en wat is onder? De unieke vormgeving van deze lamp maakt hem extra speciaal. En nog gaver is dat deze lamp in wel zeven verschillende kleuren verkrijgbaar is. Ondanks dat hij aan het plafond hangt, kun je er met een gewaagde kleur een blikbanger van maken.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Designverlichting van Tonone

Tonone is een supergaaf designmerk. De collectie bestaat uit allerlei soorten verlichting. Van vloerlampen tot hanglampen. Voor elk soort verlichting kun je er terecht. En het leuke is dat dit merk van Nederlandse bodem is. Je hebt je dus nog nooit zo thuis gevoeld als met één van de lampen uit de Tonone collectie. De stijl van het merk omschrijft zich het best als stoer en uniek, maar met een tijdloze uitstraling. Hierdoor passen de lampen perfect in een industriële omgeving en ondertussen doen ze het ook heel goed in alle soorten interieurs. Het merk is nog erg jong, want in 2013 is Tonone gestart. Anton de Groof is met dit label begonnen en inmiddels werkt hij samen met een heus ontwerpersteam. Samen maken ze de mooiste ontwerpen en laten deze produceren door ervaren mensen uit de omgeving maken.

Tonone plafondlampen met een cool uiterlijk

Met de Tonone Beads plafondlamp LED heeft Tonone een lamp ontworpen vanuit het perspectief innovatief te zijn, maar tegelijkertijd ook trouw te blijven aan het minimalistische karakter waar het merk bekend om staat. De lamp heeft een 360 graden dimbaar LED-bereik waardoor hij zich prima kan aanpassen aan verschillende ruimtes of situaties. Een ander uniek lampje is de Tonone Bolt Sidefit 1 arm Install plafondlamp. Hij maakt zijn naam helemaal waar. ‘Bold’ is de vorm en het gebruik van traditionele mechanica en handwerktechnieken. ‘Sidefit’ wil zeggen dat de bevestiging aan de beweegbare arm niet onder maar aan de zijkant van de kap zit. En plafondlamp spreekt natuurlijk voor zich, al zijn er niet veel plafondlampen met zo’n cool uiterlijk.

Tonone plafondlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tonone. Dat betekent dat wij alle Tonone plafondlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.