Tonone vloerlampen

Een uniek interieur creëer je met de Tonone vloerlampen. Je vond dat je huis toe was aan een opknapbeurt. Je hebt de muren een nieuw en fris kleurtje gegeven. Prachtige meubels en accessoires uitgezocht, maar verlichting moet er nog komen. Je bent op zoek naar een neutrale en bescheiden vloerlamp, maar je wilt niet iets wat iedereen al heeft. Je hoeft niet langer meer te zoeken, want Tonone heeft prachtige vloerlampen in haar collectie die op het eerste oog eenvoudig lijken, maar hoe langer je ernaar kijkt, hoe mooier ze worden. De Tonone Orbit Under The Stars vloerlamp is er één van. In eerste instantie lijkt het een eenvoudige vloerlamp. Totdat je de lamp aanzet. Kleine fonkelende sterretjes zullen je woonruimte verlichten. Romantischer dan dit ga je het niet krijgen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Het ontstaan van Tonone

Tonone is een Nederlands designmerk dat is opgericht door Anton de Groof. Hij daagde zichzelf uit om zijn fascinatie voor traditioneel mechanisme en ambachtelijke middelen te vertalen naar de essentie van kunst. Dit was de basis voor het ontwikkelen van producten voor zijn label. Tonone is in 2013 door Anton opgericht en gevestigd in Nederland. De Groof en zijn designteam werken samen met lokale ambachtslieden. Samen ontwikkelen zij producten om een zo goed mogelijk eindproduct neer te kunnen zetten. Elke stap in het designproces wordt daarom ook met zorg en oog voor detail uitgevoerd. Tonone staat voor durf en functionaliteit en no-nonsens producten met een industrieel karakter. De visie van het designteam is dat traditionele ambachtelijke middelen en mechanisme zowel visueel als functioneel de basis vormen voor innovatief productdesign.

Bijzondere vloerlampen van Tonone

Op het eerste oog lijken het vrij eenvoudige lampen, maar hoe langer je kijkt, hoe meer bijzonderheden je ontdekt. Hoe gaaf is dat. Neem de Tonone Bolt 1 arm vloerlamp. Het lijkt een typische lamp, maar niets lijkt minder waar. De lamp is een kruising tussen een klassieke vloerlamp, zoals wij deze allemaal kennen, en een hoog staaltje industrieel design. Daarnaast is de lamp verkrijgbaar in zeven verschillende kleurtjes. Er zit er vast één tussen die past bij jouw interieur. Of neem de Tonone Orbit vloerlamp. Een elegante lamp vol met prachtige details. Hoe langer je ernaar kijkt, hoe specialer hij wordt. Voor het design voor deze lamp hebben de ontwerpers technieken gebruikt uit de zeilwereld. Dit zie je terug in de drie lijnen die de lamp ondersteunen.

Tonone vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tonone. Dat betekent dat wij alle Tonone vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.