Kartell Toobe tafellamp
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Toobe tafellamp

  Omschrijving

  De Kartell Toobe tafellamp is ontworpen door Ferruccio Laviani.

  Licht uit een buis is niets nieuws. Maar dit ontwerp van Kartell is wel heel vernieuwend. En mooi! Wij bekijken hem graag met licht aan! Toobe is ontstaan uit het idee om een geëxtrudeerde buis in PMMA te gebruiken die, dankzij innovatieve kleurentechnologie een verrassend "e;berookt"e; effect realiseert. Toobe wordt aangeboden als staande lamp of tafellamp. De lijn is eenvoudig en modern, en Toobe verspreid een zacht en warm licht. Dankzij haar spaarlamp, die 10 keer langer meegaat en 5 keer minder energie verbruikt. Het uitgesneden handvat in de lamp maakt deze staande lamp functioneel en makkelijk om te verplaatsen.

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus: Toobe is ontstaan uit het idee om een geëxtrudeerde buis in PMMA te gebruiken die, dankzij innovatieve kleurentechnologie een verrassend ‘berookt’ effect realiseert. Toobe wordt aangeboden als staande lamp of tafellamp. De lijn is eenvoudig en modern, en Toobe verspreid een zacht en warm licht. Dankzij haar spaarlamp, die 10 keer langer meegaat en 5 keer minder energie verbruikt. Het uitgesneden handvat in de lamp maakt deze staande lamp functioneel en makkelijk om te verplaatsen.

  Zoek je naast de Toobe tafellamp van Kartell een andere tafellamp van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Toobe tafellamp, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal PC (kunststof), PMMA (kunststof)
  Lichtrichting Alle richtingen
  Bediening Aan-/uitschakelaar op snoer
  Dimbaar Nee
  Lichtbron Meegeleverd
  Aanbevolen lichtbron 1 x spaarlamp, E27 IAA, max 25W, 220-240V
  Garantie 2 jaar
  Merk Kartell
  Productsoort (filter) Kartell lampen, Kartell verlichting, Kartell tafellampen
  Herkomst Italië
  Ontwerper Ferruccio Laviani

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Toobe tafellamp
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven