Over Umage

In het Deens betekent het woord ‘Umage’ je best doen of moeite doen. En laat dat nou precies zijn waar de ontwerpers van het designmerk Umage niet voor terugdeinzen. Umage is in 2008 opgericht door CEO Jacob Nannestad Hansen en creatief directeur Søren Ravn Christensen. Sindsdien zijn de designs van Umage onmisbaar in menig interieur. Umage maakt prachtige designs die tegelijkertijd enorm functioneel zijn en altijd een hoge mate van comfort hebben. Tegelijkertijd wil het merk hun ontwerpen toegankelijk maken voor iedereen en proberen zij dus een toegankelijke prijs te hanteren. Mooie, functionele, toegankelijke designs met een zo laag mogelijke impact op het milieu: dat is Umage. Zie jij de prachtige Umage items al in jouw interieur staan?

Duurzame Umage bijzettafels

De designers van Umage maken niet alleen mooie meubels, maar zorgen er ook voor dat de meubels praktisch zijn. Daarnaast hecht Umage veel waarde aan duurzaamheid. Umage plant bijvoorbeeld één boom voor elk houten product dat zij verkopen. Ook zorgt Umage ervoor dat er losse onderdelen van designs vervangen kunnen worden zodat een ontwerp langer mee gaat, en gebruikt het merk kwalitatieve materialen. Umage bijzettafels gaan dan ook lang mee. De Umage My Spot bijzettafel is bijvoorbeeld gemaakt van hout wat een leven lang mee gaat. Ook heeft het tafeltje een handig design waardoor je gemakkelijk bij je favoriete items kunt. De ingebouwde meervoudige USB-oplaadhub geeft de bijzettafel een moderne twist. Typisch een bijzettafel van Umage.

Umage bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij elke Umage bijzettafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Umage bijzettafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bijzettafel van Umage, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.