Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Umage

Umage is een Deens designlabel dat ons sinds 2008 verblijdt met prachtige, vaak nét-even-anders lampen. Scandinavisch design staat bij dit merk hoog in het vaandel en dat zie je terug in al hun ontwerpen. Esthetiek, eenvoud en functionaliteit combineren ze bij het ontwerpen met echt vakmanschap. Hierdoor ontstaan bijzondere kwalitatief hoogwaardige designproducten die los daarvan nog eens heel duurzaam zijn. Duurzaamheid is ook een belangrijk aspect voor Umage. Een stukje verantwoordelijkheid voor het milieu kan daarom helemaal geen kwaad. Dit uit zich onder meer in dat hun producten flat-packed worden verpakt. Hierdoor gaan ze de uitstoot van broeikasgassen door transport zoveel mogelijk tegen.

Umage Cannonball collectie: als een kanonskogel

Vroeg jij je ook al af waarom deze collectie lampen de naam ‘Cannonball’ heeft gekregen? Wij hebben even goed gekeken en ontdekten een kogelvormige bal in het midden van Umage Cannonball cluster 3 hanglamp. Deze Cannonball dient een dubbel doel. Want hij staat niet alleen harstikke mooi, maar verbergt eveneens het loop-in lighting wiring system. Dat klinkt heftig, maar dat is een constructie van snoeren die ervoor zorgt dat de verschillende lichtbronnen aan de Cannonball hanglampen allemaal van genoeg stroom worden voorzien om te branden. En omdat de Cannonball cluster 3 wel drie verschillende lichtbronnen heeft, is dat harstikke handig!

Umage Cannonball bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij alle producten uit de Umage Cannonball collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.