Umage Cannonball

De lampen uit de Umage Cannonball collectie voelen zich nooit alleen. Dat komt omdat de Umage Cannonball lampen altijd meerdere fittingen hebben waardoor de lichtbronnen altijd samen zijn. Waar wil jij de Cannonball cluster 2 hanglamp het liefste ophangen? Hij is geschikt voor een scala aan settingen. Dat komt doordat je de twee snoeren met lampen dankzij de wandbevestigingen naar eigen inzicht op verschillende plaatsen aan het plafond kunt hangen. Hierdoor kun je ook variëren in de hoogte waarop jij de lampen ophangt. Kortom: eindeloos veel mogelijkheden. Om de keuze nog moeilijker te maken, hebben we nog een verrassing voor je: hij is zowel in het wit als het zwart verkrijgbaar. Lastig kiezen, hè? Gelukkig kun je op deze manier vast en zeker een lamp vinden die aansluit bij jouw wensen. 

Actie: -20% op geselecteerde producten van Umage

Je ontvangt nu 20% korting op diverse meubels en verlichting van Umage. De actie geldt t/m 17 juni.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Over Umage

Umage is een Deens designlabel dat ons sinds 2008 verblijdt met prachtige, vaak nét-even-anders lampen. Scandinavisch design staat bij dit merk hoog in het vaandel en dat zie je terug in al hun ontwerpen. Esthetiek, eenvoud en functionaliteit combineren ze bij het ontwerpen met echt vakmanschap. Hierdoor ontstaan bijzondere kwalitatief hoogwaardige designproducten die los daarvan nog eens heel duurzaam zijn. Duurzaamheid is ook een belangrijk aspect voor Umage. Een stukje verantwoordelijkheid voor het milieu kan daarom helemaal geen kwaad. Dit uit zich onder meer in dat hun producten flat-packed worden verpakt. Hierdoor gaan ze de uitstoot van broeikasgassen door transport zoveel mogelijk tegen.

Umage Cannonball collectie: als een kanonskogel

Vroeg jij je ook al af waarom deze collectie lampen de naam ‘Cannonball’ heeft gekregen? Wij hebben even goed gekeken en ontdekten een kogelvormige bal in het midden van Umage Cannonball cluster 3 hanglamp. Deze Cannonball dient een dubbel doel. Want hij staat niet alleen harstikke mooi, maar verbergt eveneens het loop-in lighting wiring system. Dat klinkt heftig, maar dat is een constructie van snoeren die ervoor zorgt dat de verschillende lichtbronnen aan de Cannonball hanglampen allemaal van genoeg stroom worden voorzien om te branden. En omdat de Cannonball cluster 3 wel drie verschillende lichtbronnen heeft, is dat harstikke handig!

Umage Cannonball bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij alle producten uit de Umage Cannonball collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.