Umage Eos

De Umage Eos collectie bestaat uit hanglampen die je lijkt te kunnen aaien, of hebben ze toch iets weg van een wolk? De Umage Eos hanglamp is zo’n lamp die hier iets van weg heeft. Vaak raak je geïrriteerd als je lekker in het zonnetje zit en er komt ineens een grote wolk tevoorschijn. Met deze lamp is dat in elk geval niet het geval. Een wolk die je nooit zal gaan vervelen en irriteren. Fijn, toch? Stiekem is het geen wolk, maar hij heeft er wel wat van weg. Deze lamp heeft een diameter van 45 centimeter, maar misschien ben je wel op zoek naar een kleinere lamp. Dan kun je eens kijken naar de Umage Eos Mini hanglamp. Deze lamp heeft een diameter van maar 35 centimeter. De combinatie van papier met veren vormt deze lamp tot een prachtexemplaar die je bijvoorbeeld in je slaapkamer kunt ophangen. Toch komt hij op andere plekjes ook goed tot zijn recht. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-24 van 24 producten Sorteren op 1-24 van 24 producten Terug naar boven

Umage verlichting

Umage denkt vooruit, ofwel ze lopen een streepje voor op andere verlichtingsmerken wanneer het gaat om haar milieuvriendelijke werkwijze. De focus ligt niet specifiek op dat het product mooi moet zijn, maar het moet vooral compact zijn. De ontwerpers van Umage worden eigenlijk constant uitgedaagd om elk design zo klein mogelijk te verpakken. Kenmerkend voor de verlichting van Umage is toch wel het originele design in combinatie met de manier waarop ze worden gemaakt. Met elk van haar lampen zorgt Umage ervoor dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Een prachtige collectie binnen de Umage verlichting is toch wel Umage Carmina.

Umage Eos lampen: het zonnetje in huis

Kies je voor een lamp uit deze collectie? Dan haal je het zonnetje in huis. Wij kunnen ons voorstellen dat je de zon het liefst zoveel mogelijk ziet schijnen. Grote varianten zijn de Umage Eos Large hanglamp en de Umage Eos XL hanglamp. Zo kun je dubbelop genieten van deze lamp, want ze zijn bijna twee keer zo groot. Of hij nu brandt of niet, deze elegante lamp is toch wel een aanvulling voor je interieur. Of je nu een wit of een zwart snoer wilt, de Eos heeft het allemaal! Misschien vind je wit een wat saaie kleur? Dan kun je ervoor kiezen om deze lamp te bestellen in de kleur lichtgrijs. Zoals de Umage Eos hanglamp lichtgrijs. Wij kunnen ons ook voorstellen dat je misschien liever voor een middelmaatje gaat. Dan is de Umage Eos Large hanglamp lichtgrijs misschien wat voor jouw interieur. Uiteindelijk maakt het niet uit voor welke lamp je kiest, want qua vormgeving zijn ze allemaal precies hetzelfde. Mocht je toch op zoek zijn naar de allergrootste variant, dan vult de Umage Eos XL hanglamp lichtgrijs jouw interieur prachtig aan. Een blikvanger die graag de aandacht heeft.

Umage Eos bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij elk product uit de Umage Eos collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Umage Eos collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Umage Eos serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.