Actie: -25% op alles van Umage

Je ontvangt nu 25% korting op alle producten van Umage. De actie geldt t/m 28 november.

Sorteren op

1-36 van 81 producten

Umage verlichting

Umage denkt vooruit, ofwel ze lopen een streepje voor op andere verlichtingsmerken wanneer het gaat om haar milieuvriendelijke werkwijze. De focus ligt niet specifiek op dat het product mooi moet zijn, maar het moet vooral compact zijn. De ontwerpers van Umage worden eigenlijk constant uitgedaagd om elk design zo klein mogelijk te verpakken. Kenmerkend voor de verlichting van Umage is toch wel het originele design in combinatie met de manier waarop ze worden gemaakt. Met elk van haar lampen zorgt Umage ervoor dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Binnen het assortiment hanglampen van Umage heb je in elk geval genoeg keuze.

Een Umage hanglamp: om te aaien

Umage heeft een collectie lampen die je uitnodigen om ze een aai over hun bol te geven. Dat is de Eos collectie. De kleinste variant uit deze collectie is de Umage Eos Mini hanglamp. Een tikkeltje magisch, maar oh zo mooi! Zelfs als hij niet aan staat, trekt hij je aandacht. De Umage Eos XL hanglamp is de grootste van het stel met een diameter van maar liefst 75 centimeter en een hoogte van 45 centimeter. Hij komt bijvoorbeeld uitstekend tot zijn recht boven de eettafel, of misschien wel boven je bed. Met deze lamp heb je in elk geval genoeg licht. Een leuk detail: de lampen zijn gemaakt van papier en veren. Lekker zacht! Je kunt natuurlijk ook gaan voor een middelmaatje: de Umage Eos hanglamp.

De stijlvolle, retro Umage hanglamp

Ga je toch liever voor een wat strakkere, moderne Umage hanglamp? Dan ben je misschien wel op zoek naar de Umage Clava Dine hanglamp met zwart snoer. Hij komt goed tot zijn recht boven de eettafel of salontafel. In principe kun je deze lamp dimmen naar de lichtintensiteit die jij wenst, al ligt het er wel aan voor welke lichtbron je uiteindelijk kiest. De keuze is aan jou, want de lichtbron wordt niet meegeleverd. Een kleine variant op deze lamp is wel de Umage Clava hanglamp met zwart snoer. Deze lamp geeft een verrassend effect wanneer je hem aandoet. Het licht schijnt dan door de symmetrische gaatjes in het oppervlak van de kap en zorgt voor een speels effect.

Umage hanglamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij elke Umage hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Umage hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een hanglamp van Umage, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.