Umage Lora

De Umage Lora collectie is er voor iedereen die van puzzelen of prachtig Scandinavisch design houdt. De Lora hanglamp bestaat namelijk uit bijna 65 identieke puzzelstukjes. Samen vormen deze puzzelstukjes een bol die bestrooid lijkt te zijn met allerlei witte bloemetjes. Dat is an sich al mooi, maar wacht maar tot jij er licht doorheen ziet schijnen… Ben je op zoek naar een nog grootser effect? De Lora XL hanglamp is met zijn diameter van 75 centimeter waarschijnlijk exact wat jij zoekt. Hij heeft exacte hetzelfde ontwerp als de Lora hanglamp, alleen ditmaal een slagje groter. Het mag duidelijk zijn dat de ontwerpers rekening houden met de groottes van een huis waardoor er vast een exemplaar is die past bij jouw woonwens. Weet je al voor welk item je kiest? 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Over Umage

Umage is een Deens designlabel dat ons sinds 2008 verblijdt met prachtige, vaak nét-even-anders lampen. Umage speelt met al haar producten in op esthetiek, eenvoud en functionaliteit en dat combineren ze nog eens met vakmanschap. Los daarvan zie je in elk van deze producten het Scandinavische design terug. Niet gek, aangezien het label uit Denemarken komt. De kwalitatief hoogwaardige producten zijn bijzonder en duurzaam tegelijk. Dat stukje duurzaamheid zie je terug in het feit dat de producten allemaal flat-packed worden verpakt in dozen. Hierdoor gaan zij de uitstoot van broeikasgassen veel meer tegen en kan de transporteur meer producten tegelijkertijd vervoeren. Daar is over nagedacht, nietwaar?

Umage Lora collectie: meer dan een hanglamp

Hoewel de namen van de lampen uit de Umage Lora collectie anders suggereren, zijn de lampen uit de deze collectie veel meer dan ‘gewoon’ hanglampen. Je kunt ze namelijk eveneens heel mooi gebruiken als vloer-of tafellamp. Ben je bang dat ze daar te kwetsbaar voor zijn? Vrees dan niet, want de puzzelstukjes waaruit de lampen bestaan, zijn gemaakt van een bijna onbreekbaar kunststof. Zo zijn de lampen uit de Umage Lora collectie geschikt voor bijna elke ruimte in huis. Heb jij al een mooi plekje gevonden in je woonkamer of slaapkamer? Gelukkig voelen deze lampen zich in vrijwel elke ruimte thuis.

Umage Lora bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij alle producten uit de Umage Lora collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.