Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Umage

Umage is een Deens designlabel dat ons sinds 2008 verblijdt met prachtige, vaak nét-even-anders lampen. Umage speelt met al haar producten in op esthetiek, eenvoud en functionaliteit en dat combineren ze nog eens met vakmanschap. Los daarvan zie je in elk van deze producten het Scandinavische design terug. Niet gek, aangezien het label uit Denemarken komt. De kwalitatief hoogwaardige producten zijn bijzonder en duurzaam tegelijk. Dat stukje duurzaamheid zie je terug in het feit dat de producten allemaal flat-packed worden verpakt in dozen. Hierdoor gaan zij de uitstoot van broeikasgassen veel meer tegen en kan de transporteur meer producten tegelijkertijd vervoeren. Daar is over nagedacht, nietwaar?

Umage Lora collectie: meer dan een hanglamp

Hoewel de namen van de lampen uit de Umage Lora collectie anders suggereren, zijn de lampen uit de deze collectie veel meer dan ‘gewoon’ hanglampen. Je kunt ze namelijk eveneens heel mooi gebruiken als vloer-of tafellamp. Ben je bang dat ze daar te kwetsbaar voor zijn? Vrees dan niet, want de puzzelstukjes waaruit de lampen bestaan, zijn gemaakt van een bijna onbreekbaar kunststof. Zo zijn de lampen uit de Umage Lora collectie geschikt voor bijna elke ruimte in huis. Heb jij al een mooi plekje gevonden in je woonkamer of slaapkamer? Gelukkig voelen deze lampen zich in vrijwel elke ruimte thuis.

Umage Lora bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij alle producten uit de Umage Lora collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.