Over Umage

Sinds 2008 doet het merk Umage mee in de wereld van Scandinavisch design. Het merk is in 2008 opgericht door Jacob Nannestad Hansen en Søren Ravn Christensen. Hansen en Christensen zijn bij het oprichten van Umage uitgegaan van de Scandinavische designtraditie, waar het merk inmiddels deel van uitmaakt. Het Deense woord voor 'Umage' betekent ‘Je best doen'. Dat de ontwerpers moeite doen voor hun designs is te zien en te merken wanneer je een Umage stuk in huis hebt. De designs van Umage zijn schitterende design meubels, gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen. Daarnaast zorgen de innovatieve designs van het Deense merk ervoor dat de accessoires en meubels praktisch en functioneel zijn. Genoeg redenen om voor Umage te kiezen, als je het ons van Flinders vraagt!

Umage: de natuur als inspiratiebron

De ontwerpen van Umage zijn vaak geïnspireerd door moeder natuur. Dit komt in veel verschillende dingen naar voren. Zo worden er door Umage vaak natuurlijke materialen gebruikt. Hierbij kun je denken aan hout, maar ook natuurlijke stoffen zoals katoen. Daarnaast zijn de vormen die Umage gebruikt vaak organisch. Zelf vinden de ontwerpers van Umage dat de natuur voor een relaxed, rustig gevoel zorgt. Dit willen ze terugbrengen in hun designs. Kijk bijvoorbeeld naar de Umage The Reader Ottoman voetenbank. De voetenbank straalt door de simpele vormen een puur gevoel van rust uit. Zo wordt jouw momentje voor jezelf niet alleen rustgevend, maar ook vol luxe. Umage hecht veel waarde aan duurzaamheid. Umage plant bijvoorbeeld één boom voor elk houten product dat zij verkopen. Heb jij al een keuze kunnen maken?

Umage voetenbanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij elke Umage voetenbanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Umage voetenbank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een voetenbank van Umage, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.