Sorteren op

1-3 van 3 producten

Van Esch: een warm welkom

Dit Nederlandse merk is meester in het creëren van de perfecte entree. De ontvangst is eigenlijk het visitekaartje van je huis, kantoor of ander bedrijfspand. Want wie goed wordt ontvangen, zal al met een goed humeur verder naar binnen gaan. Gastvrijheid zit kennelijk in het DNA van de familie Van Esch, het is namelijk een familiebedrijf. Verschillende generaties maken onderdeel uit van het team. Al sinds 1972 ontwikkelen ze oplossingen voor de perfecte ontvangst, ideale opbergmogelijkheden en de beste presentatieopties. Om kwaliteit te kunnen waarborgen heeft het merk een eigen fabriek met een team van bevlogen ambachtslieden. Zo weten ze zeker dat ze enkel het beste van het beste zullen leveren. 

Van Esch met praktische Frame kapstokken

Vind jij de jassen aan de kapstok altijd een doorn in het oog? Dan heeft Van Esch de perfecte oplossing voor je, of eigenlijk twee verschillende perfecte oplossingen. Het is maar net waar je voorkeur ligt. Ze hebben de kapstokken in deze collectie namelijk voorzien van een spiegel of een prikbord. Bij de Frame DV89 kapstok met spiegel heeft de kop zijn kant een mooie passpiegel. Zo kun je bij het aantrekken van je jas meteen even checken hoe je eruitziet voordat je het huis verlaat. Bij de Frame DV47 kapstok met prikbord heeft de kop zijn kant een groot prikbord. Ideaal voor de weekplanning, handige telefoonnummers en herinneringen. Zo zijn niet alleen de jassen weggewerkt, maar is je geheugen ook meteen opgefrist. 

Van Esch Frame bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Van Esch. Dat betekent dat wij alle producten uit de Van Esch Frame collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.