Naar boven

Van Esch haken

Mis je soms een extra ophangmogelijkheid? De Van Esch haken helpen je hier graag een handje bij.  In de hal komen ze vaak goed van pas, maar deze haken kun je ook een functionele plek geven in de badkamer of slaapkamer. Eigenlijk maakt het niet uit waar je deze haken ook ophangt, zolang ze voor jou maar als opruimheld fungeren. Hang er bijvoorbeeld je jas, sjaal of tas aan. Een voorbeeld van zo’n haak is de Van Esch Tubulus H haak. Hij is kort, maar laat wel van zich horen, oftewel: krachtig. Je kunt ook meerdere Tubulus H haken naast elkaar hangen. Dat maakt het wel extra gezellig. Zo heb je ook meer haken om je spullen aan op te hangen. Wil je meer Van Esch haken zien? Kijk maar snel verder! 

Van Esch

Of het nu om een woning of om een bedrijfspand gaat - de entree zegt veel over de bewoners en werknemers die er gebruik van maken. Van Esch is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van design kapstokken, haken, kleerhangers, paraplubakken en tijdschriftenrekken. In 1972 start Hendrik Jan Willem van Esch vanuit Rijswijk met de productie van kapstoksystemen. Ontwerper Gerard Kerklaan bedacht de huisstijl en stelde het productprogramma samen. Deze doe-het-zelf mentaliteit is typerend voor Van Esch. Sinds 1988 staan Ad en Simon van Esch aan het roer van het bedrijf van hun vader. Zij verruimen de blik van het bedrijf. Ad en Simon gaan in zee met verschillende ontwerpers die een nieuwe impuls geven aan de collectie. In eerste instantie wordt de collectie vrijwel volledig in eigen huis geproduceerd. Tegenwoordig is de productie deels uitbesteed, waarmee Van Esch beter gebruikmaakt van de kwaliteit van gespecialiseerde toeleveranciers. Maar de pijlers zijn hetzelfde gebleven: ontvangen, presenteren en opbergen.

Van Esch haken met mogelijkheden

Niet een, twee of drie, maar vier haakjes. Ja je leest het goed, de Van Esch Quattro haken geven je extra mogelijkheden om je spullen op te hangen. Hij is gemaakt van staal en heeft een breedte van 25 centimeter, een diepte van 7,5 centimeter en een hoogte van 18 centimeter. Wit, zwart of (metallic)grijs zijn de kleuren waarin je deze van Esch haken kunt kopen. De RAL kleuren vind je bij het product zodat je precies weet welke kleur je nodig hebt wanneer je besluit om de omliggende meubels of muren in dezelfde kleur te verven. Eigenlijk kun je deze haken overal een mooi plekje geven behalve in de buitenlucht. Daar houden ze niet van.

Van Esch haken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Van Esch. Dat betekent dat wij alle Van Esch haken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Van Esch haak en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van de Van Esch haken, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.