Over Van Esch

‘Wie goed ontvangen wordt, voelt zich welkom.’ Zo zouden we de filosofie van Van Esch kunnen omschrijven. Al sinds 1972 maakt van Esch stijlvolle, verwelkomende en praktische garderobesystemen voor bedrijven en consumenten. Dit Nederlandse bedrijf heeft de afgelopen decennia echter wel een behoorlijke metamorfose ondergaan. Toen Hendrik Jan Willem van Esch zijn bedrijf in 1972 begon, ontwierp en produceerde hij de garderobesystemen nog vanuit een kelder in Rijswijk. Ad en Simon van Esch, die het bedrijf sinds 1988 leiden, pakken het nét even anders aan. Ze werken samen met verschillende ontwerpers om hun collectie altijd vernieuwend te houden. Ze produceren het grootste deel van de collectie nog steeds in Nederland, terwijl ze bepaalde zaken uitbesteden aan specialisten. Zo herbergen de kapstokken van Van Esch een unieke combinatie van traditioneel Nederlands design en het beste wat internationale designers te bieden hebben.

Van Esch Krok collectie: een grotere krok

De van Esch Krok collectie bestaat niet enkel uit losse dubbele haken, maar herbergt ook kapstokken voor een wat groter publiek. Zo zijn de Krok HJH 60 kapstok en de Krok HJH 90 kapstok voorzien van respectievelijk vijf en acht dubbele haken. Dat betekent dus respectievelijk tien en zestien haakjes om iets aan op te hangen! Als je aan alleen haakjes niet genoeg hebt, kun je jouw hart ophalen bij de Krok box kapstok. De achterkant van deze kapstok is namelijk tegelijkertijd een ‘box’, oftewel bakje. Hierdoor is er aan deze kapstok niet alleen plek voor alle jassen, maar biedt hij eveneens ruimte om jouw sleutels, muntjes en pasjes in op te bergen.

Van Esch Krok bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Van Esch. Dat betekent dat wij alle producten uit de Van Esch Krok collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.