Van Esch: een goede eerste indruk

Dit Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in het creëren van de perfecte entree. Je kunt namelijk maar één keer een goede eerste indruk maken. Een mening over een ander is in een paar seconden gevormd. Of het nu thuis is, op kantoor, in een restaurant of in een hotel: zorg dat je je gasten altijd in stijl en met klasse ontvangt. Daar kan Van Esch je bij helpen. Dit familiebedrijf is namelijk al sinds 1972 bezig met het ontwikkelen van de beste oplossingen voor thema’s als presenteren, opbergen en ontvangen. Hun assortiment bestaat uit verschillende kapstokken, lockers, rekken, spiegels en andere praktische producten. Deze zijn natuurlijk wel met een groot gevoel voor design vormgegeven. Het is de perfecte combinatie van functioneel en esthetisch. Kan jouw entree wel een Van Esch gebruiken?

De deur uit met Van Esch Slide producten

Naast kapstokken heeft de Slide collectie ook nog andere praktische producten voor in de gang in de aanbieding. Want met je jas alleen kom je buiten niet ver. Vaak heb je ook je portemonnee nodig, je zonnebril en natuurlijk sleutels om ook weer binnen te komen. Omdat deze spullen klein zijn, verdwijnen ze nog weleens in de chaos van het huishouden. Wat een zoektocht en dus vertraging oplevert. Dit is met de Slide Planchet wandplank voortaan verleden tijd. Zo houd je tijd over om in de Slide S spiegel even te checken of je haar nog goed zit of dat je make-up nog bijgewerkt moet worden. Deze producten zijn natuurlijk niet enkel aan de gang gebonden. Ze zijn zo mooi en handig dat ze in de slaapkamer, in de woonkamer of op het toilet ook niet zullen misstaan. 

Van Esch Slide bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Van Esch. Dat betekent dat wij alle producten uit de Van Esch Slide collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.