Van Esch spiegels

Met Van Esch spiegels aan de muur wordt alles mooier. Als je een echte spiegelkijker bent, dan mag zo’n mooi en bovenal onmisbaar product niet ontbreken in je inrichting. De meeste mensen hebben er één in de badkamer of slaapkamer hangen, maar veel mensen vergeten er één in de hal of berging te plaatsen. Je kunt er nog even snel inkijken voordat je de deur uitgaat, maar het doet de ruimte daarnaast ook erg goed. Het oogt opgeruimd, strak en ruimtelijk. Deze ruimtes zijn namelijk vaak nutteloos, vol met jassen en rondslingerende schoenen of worden niet goed benut. Met de Van Esch Liston spiegel 60X180 maak jij zelfs van de hal een fijn, praktisch en zinvol plekje.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Van Esch: maatwerk voor ieder interieur

Van Esch is een familiebedrijf dat in 1972 is opgericht. Ze zijn gespecialiseerd in het praktisch aankleden van recepties, wachtruimtes en entrees. Ze ontwerpen en maken kapstokken tot folderstandaarden. Ze werken samen met een permanent team dat werkzaam is in hun eigen fabriek in Goirle. De kracht van het merk is dat ze investeren in het samenwerken met de beste designers uit heel Europa. Hierdoor kunnen ze kwaliteit garanderen. Door hun vakkundigheid in entrees te combineren met talent en visie, creëren zij de meest innovatieve producten. De stijl van het merk kun je het best omschrijven als stijlvol en uniek in combinatie met weloverwogen functionaliteiten. Het maakt niet uit of het product bedoeld is voor op kantoor, in je huis, in een museum of in het ziekenhuis, zij helpen jou met een op maat gemaakt product.

Van Esch spiegels waar je eindeloos mee kunt variëren

De Liston spiegelcollectie van Van Esch is erg bijzonder. De modellen uit deze collectie zijn namelijk gemaakt van spiegelglas, maar wat ze echt speciaal maakt is de aluminium lijst. Deze is zo verfijnd dat het net lijkt alsof de spiegel wordt opgenomen in de muur. Hierdoor creëer je nog meer ruimte in je entree of misschien heb je wel een andere mooie plek in huis waar je een van deze spiegels neer kunt hangen. Ze zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en variëren van 50 bij 50 centimeter tot 100 bij 200 centimeter. Daarnaast kun je kiezen of je hem horizontaal of verticaal neerhangt waardoor je er eindeloos mee kunt variëren. De Van Esch Liston spiegel 100x200 of de Van Esch Liston spiegel 50x200 staan te gek in de hal bij de voordeur. Ze zijn lekker groot en ogen supers trak. Dat is nog eens fijn binnenkomen.

Van Esch spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Van Esch. Dat betekent dat wij alle Van Esch spiegels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.