Pappelina Vera vloerkleed
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Pappelina Vera vloerkleed

Omschrijving

Het Vera kinderkleed van Pappelina is ontworpen door Lina Rickardsson.

De middenstip is even zoeken en misschien vind je die ook wel niet op het Vera kinderkleed van Pappelina. Dit kinderkleed komt in ieder geval met zes stippen binnen op de lijst van musthaves. Het kinderkleed is een vrolijke verschijning in de kinderkamer, maar ook in andere ruimtes ligt dit kleed goed. Zonder moeite wordt ook de badkamer, de keuken, de slaapkamer, de tuin, de hal of de werkplek opgevrolijkt.

Het Pappelina Vera kinderkleed is leverbaar in drie verschillende lengtes: 150, 225 en 300 centimeter. De breedte is bij elke maat 70 centimeter. Het kinderkleed is gemaakt van plastic en is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, bruin, geel, turquoise en grijs. Plastic lijkt misschien niet direct het meest milieuvriendelijke materiaal, maar deze kleden gaan een leven lang mee. Deze Zweedse kleden zijn betaalbaar, sterk en duurzaam tegelijk. Een ander voordeel van plastic: het is hygiënisch en anti-allergisch. De kleden kunnen zelfs op 30 graden in de wasmachine.

Zoek je naast de Vera kinderkleed van Pappelina een andere kinderkleed van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Pappelina. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Vera kinderkleed, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Geschikt voor badkamer en buiten
Garantie N.v.t.
Ontwerper Lina Rickardsson
Merk Pappelina
Herkomst Zweden

Sfeerafbeeldingen

Pappelina Vera vloerkleed
Pappelina Vera vloerkleed

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven