Vibia Big

Omdat groter toch wel echt beter betekent, introduceert Vibia de Big collectie. De Vibia Big collectie bestaat uit verschillende lampen met indrukwekkende afmetingen. Zo heeft de small variant van de Big hanglamp dimbaar nog steeds een diameter van een hele meter. De lampen uit deze collectie doen het vanwege hun neutrale ontwerp goed in bijna elk interieur. Ze zijn vanwege hun grote formaat echter uitermate geschikt voor grote ruimtes met een hoog plafond. Ook doen ze graag dienst in kantoorpanden, wanneer ze het vaak enorm grote plafond sieren. Al nieuwsgierig naar de andere lampen uit deze collectie? Bekijk dan het complete aanbod en ontdek hoe deze lampen jouw interieur in de schijnwerpers kunnen zetten.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Vibia

Vibia is een designlabel dat zich specialiseert in verlichting. Het designlabel is gevestigd in Barcelona waar de medewerkers dagelijks geïnspireerd raken door het al moois wat deze stad te bieden heeft. Het motto van Vibia is dat licht ‘creëert, laat zien en verlevendigt’. Vibia streeft er bij het produceren van lampen dan ook naar een zo optimaal mogelijke omgeving voor iedereen te creëren. Dat doen ze bij Vibia enerzijds door samen te werken met allerlei getalenteerde ontwerpers, kunstenaars en architecten die hun best doen om de ontwerpen van de lampen zo mooi mogelijk te maken. Anderzijds zoeken ze bij Vibia altijd naar de nieuwste technologische ontwikkelingen, die zorgen voor de perfecte balans tussen ontwerp en functie. Ben je benieuwd geworden naar Vibia? Neem dan een kijkje bij de lampen van Vibia.

Vibia Big lampen zijn groots

Bij Vibia willen ze dat iedereen zich goed voelt in zijn of haar omgeving. Daar worden mensen namelijk gelukkiger, rustiger én productiever van. Daarom is er naast de grote zorg voor het ontwerp van de lampen uit de Vibia Big collectie ook veel aandacht besteed aan het type licht. Zo is het licht van de Big plafondlamp dimbaar bijna niet te onderscheiden van echt daglicht. Op deze manier wordt er zelfs in lange gangen of ruimtes zonder ramen een fijne werksfeer gecreëerd waarin het dag- en nachtritme van alle personen wordt gewaarborgd. De lampen uit deze collectie zien er dus niet alleen harstikke mooi uit, maar zijn daarnaast ook erg functioneel.

Vibia Big bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vibia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Vibia Big collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.