Vibia is uniek en divers

Vibia is een Spaans merk uit Barcelona dat gespecialiseerd is in verlichting. Hanglampen, vloerlampen, badkamerlampen of buitenlampen: Vibia heeft alles in de meest diverse vormen en maten. Het assortiment bevat unieke lampen met een sterk karakter en een minimalistische uitstraling die stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit zijn. Bij het ontwerpen wordt er niet alleen rekening gehouden met de kleur en vorm, maar ook met de uiteindelijke ervaring van het product. Elk product moet de juiste emotie met zich meebrengen en in staat zijn de kwaliteit van de omgeving te verbeteren. Zo kan elk individu zich identificeren met zijn of haar eigen woonruimte. De June serie van Vibia laat zien dat dit mogelijk is. Deze lampen zullen deel worden van mooie herinneringen aan warme zomerse avonden vol gezelligheid.

Neem Vibia June lampen mee naar buiten

Vaak heeft een buitenruimte verschillende zitplekken en dat feit is meegenomen in het ontwerpen van deze serie buitenlampen. Twee van de modellen kunnen namelijk makkelijk verplaatst worden. Zo kan het licht je volgen naar de plek waar je plaatsneemt. De June 4765 wandlamp LED heeft bijvoorbeeld een handige ring waar je hem makkelijk aan kunt ophangen. Denk aan een haak in de muur of een tak van een boom. De June 4790 tafellamp oplaadbaar LED is helemaal makkelijk in gebruik: je laadt deze tafellamp binnen op en neemt hem vervolgens mee naar buiten waar hij tussen de zes en achttien uur licht kan geven. Met deze verschillende opties kun je met al het gemak ook in de avond je door de tuin heen bewegen. Even lekker uitbuiken in de ligstoelen na een heerlijk avondmaal aan tafel bijvoorbeeld.

Vibia June bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vibia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Vibia June collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.