Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Hollands design: Vij5

Ontwerpers Arjan van Raadshooven en Anieke Branderhorst zijn de oprichters van dit stijlvolle merk vol interieurproducten. Nadat zij hun studies hadden afgrond, zijn ze direct begonnen met Vij5 om mogelijkheden te creëren om zo hun eigen designs op de markt te brengen. Zij zijn verantwoordelijk voor de basis van het productassortiment. Samen met andere jonge ontwerpers werken ze (bewust) samen om hun collectie constant uit te breiden en te vernieuwen. Elk van de producten wordt van top tot teen bekeken vanuit een ontwerpersperspectief waardoor er een zeer persoonlijke stijl te ontdekken valt en er hoge kwaliteitsnormen worden gehanteerd. De prachtexemplaren van Vij5 hebben een aantal punten gemeen: de juiste verhoudingen met een uitgebalanceerde compositie, het gebruik van pure, eerlijke materialen, duidelijke lijnen en oog voor detail. Dit laat ook direct zien waarin zij zich onderscheiden én waarom Vij5 eigenlijk voor elk interieur wel iets passends in haar assortiment heeft waar je je interieur mee kunt verblijden.

Vij5 hanglampen voor in je interieur

Ben je naarstig op zoek naar een lamp die past bij je smaak? Het assortiment van Vij5 kan je daar vast bij helpen. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en soorten. Heb je al een favoriet op het oog?  Een blikvanger is de Vijf5 Dashed Lights 21 hanglamp. Antraciet, grijswit, witgroen en messing zijn de kleuren waarin je hem kunt aanschaffen. Hij doet je misschien wel een beetje denken aan een knutselwerkje van de basisschool door de stippellijnen die je op de lamp kunt zien. De stippellijnen zorgen voor een sfeervol geheel wanneer je deze lamp aanzet. Ben je een liefhebber van koperen of messing lampen? Dan heeft Vij5 een aantal verschillende Copper Lights en Brass Lights hanglampen in haar assortiment die helemaal passen in het plaatje wat je voor ogen hebt.

Kapstokken van Vij5

Bij Flinders vind je niet alleen lampen die je interieur graag in de schijnwerpers zetten. De collectie bestaat ook uit een stel prachtige kapstokken die een aanwinst zijn voor je interieur. Of je nu op zoek bent naar een kleine kapstok of een grote kapstok, de ontwerpers van Vij5 hebben overal aan gedacht. Zo is de Vij5 Coatrack By The Meter kapstok met vijf haken het tussenmaatje. Aan deze kapstok hang je niet alleen jassen op, maar vesten, sjaals en hoeden vinden hun plek hier ook wel. De kapstok is een halve meter breed en heeft vijf haken. Ben je toch op zoek naar een maatje groter? Dan is er een exemplaar voor je beschikbaar met tien haken. Zo is er in elk geval genoeg plek voor de spullen van het hele gezin. De kapstokken kun je natuurlijk ook met elkaar combineren.

Vij5 bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vij5. Dat betekent dat wij alle producten van Vij5 kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Vij5 en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Vij5. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Vij5 veilig en vertrouwd online bestelt.