Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hollands design: Vij5

Ontwerpers Arjan van Raadshooven en Anieke Branderhorst zijn de oprichters van dit stijlvolle merk vol interieurproducten. Nadat zij hun studies hadden afgrond, zijn ze direct begonnen met Vij5 door mogelijkheden te creëren om zo hun eigen designs op de markt te brengen. Zij zijn verantwoordelijk voor de basis van het productassortiment. Samen met andere jonge ontwerpers werken ze (bewust) samen om hun collectie constant uit te breiden en te vernieuwen. Elk van de producten wordt van top tot teen bekeken vanuit een ontwerpersperspectief waardoor er een zeer persoonlijke stijl te ontdekken valt en er hoge kwaliteitsnormen worden gehanteerd. De prachtexemplaren van Vij5 hebben een aantal punten gemeen: de juiste verhoudingen met een uitgebalanceerde compositie, het gebruik van pure, eerlijke materialen, duidelijke lijnen en oog voor detail. Dit laat ook direct zien waarin zij zich onderscheiden én waarom Vij5 eigenlijk voor elk interieur wel iets passends in haar assortiment heeft waar je je interieur mee kunt verfraaien.

Vij5 Brass Lights: bijzonder mooie hanglampen

Wil je een bijzondere lamp in huis halen? Kies dan voor de Vij5 Brass Lights BL30 hanglamp. Deze lamp is gemaakt van een dunne bronzen plaat met dertig geëtste facetten. Doordat de lamp gevouwen is, heeft hij een opvallende vorm. In het warme brons worden op de dertig facetten verschillende delen van de omgeving weerspiegeld. Hierdoor krijgt elke facet een andere kleur. Welke lamp ook fascinerend is, is de BL16 hanglamp van Vij5. De vorm van deze lamp heeft iets weg van een kegel. Hij is gemaakt van zestien bronzen facetten. De lamp heeft een diameter van 18,5 centimeter en een hoogte van 43,5 centimeter. Voor welke lamp je ook kiest, je zal er zeker geen spijt van krijgen!

Vij5 Brass Lights bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vij5. Dat betekent dat wij alle hanglampen uit de Vij5 Brass Lights collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke hanglamp uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een hanglamp uit de Vij5 Brass Lights collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.