Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Vij5 design

Designlabel Vij5 is van Hollandse bodem en opgericht door ontwerpers Arjan van Raadshooven en Anieke Branderhorst. Na de afronding van hun studie zijn ze direct aan de slag gegaan met het creëren van hun eigen ontwerpen. Zij staan aan de basis van hun assortiment vol bijzondere interieurproducten. Samen met een getalenteerd jong ontwerpersteam werken ze samen om hun collectie constant uit te breiden en vernieuwen. Vanuit het ontwerpersperspectief worden de producten bekeken. Hierdoor is een zeer persoonlijke stijl te zien en worden er hoge kwaliteitsnormen gehanteerd. Elk product wordt met zorg behandeld en dat uit zich in de volgende kenmerken: de juiste verhoudingen met een uitgebalanceerde compositie, duidelijke lijnen, oog voor detail en het gebruik van pure, eerlijke materialen. In de collectie Vij5 hanglampen vind je verlichting waarmee dit merk zich onderscheidt en die een aanwinst zijn voor je interieur.

Bijzonder mooi: Vij5 hanglampen

Voor degenen die van messing houden, voldoet de Vij5 Lloop Brass hanglamp misschien wel aan je eisen. Het is eigenlijk een kopie van de koperen uitvoering qua design en functionaliteit. De Vij5 Long Shade 800 hanglamp LED heeft een totaal ander design, maar maakt hem er niet minder mooi om. Door de langwerpige vorm verspreidt de lamp eenvoudig het licht over de hele tafel. Door de lengte van 87 centimeter, past hij uitstekend boven een eettafel. Zo kan iedereen goed zien wat er deze avond op het menu staat. Om een totaal andere hoek in te slaan, is het de moeite waard om de Vij5 Dashed Lights 21 hanglamp eens goed te bekijken. Deze lamp zet je op het verkeerde been doordat je in eerste instantie het idee hebt dat dit knutselwerkje van papier of karton is gevouwen. Ondertussen is deze lamp gemaakt van 0,8 millimeter dikke staalplaat die precies op de stippellijn is gebogen. Door deze lijn wordt op een fraaie manier licht gelekt.

Vij5 hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vij5. Dat betekent dat wij alle Vij5 hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.