Vipp woonkamer

De woonkamer is zoals de naam zegt de kamer waarin het meest geleefd wordt. In de woonkamer gebeurt van alles. Een film kijken, een boek lezen, gezellig samen bijkletsen en spelletjes spelen. In de woonkamer wil je je welkom en thuis voelen. De Vipp collectie voor de woonkamer bevat bijna alles om dit mogelijk te maken. Ze hebben banken, stoelen, tafels, dressoirs en een uitgebreide collectie verlichting. Ook hebben ze een collectie vloerkleden zoals het Vipp145 vloerkleed wol/bamboe 200x300. Deze is gemaakt van mooie materialen en geven de kamer meteen warmte. De kleuren zijn tijdloos en eenvoudig te combineren. Ook brengt het de meubels die om het vloerkleed staan samen zodat er al snel een knusse zithoek ontstaat.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-24 van 24 producten Sorteren op 1-24 van 24 producten Terug naar boven

Vipp: tijdloos en functioneel

Dit kleinschalige, Deense familiebedrijf komt voort uit een passie voor functioneel design met een tijdloos karakter. Zo wordt er bij Vipp gekeken naar verschillende aspecten van alledaagse gebruiksvoorwerpen. Hoe vaak gebruik je iets? Hoe werkt het? Hoe gebruik je het? Aan de hand van deze bevindingen creëert VIPP een nieuw ontwerp die vooral de functie van het voorwerp versterkt en omarmt. Omdat deze voorwerpen iedere dag gebruikt worden, zijn de ontwerpen van Vipp tijdloos en worden ze gemaakt van duurzame materialen. Zo kunnen ze een leven lang mee. Iedereen combineert de producten weer op een andere manier en vult ze aan met persoonlijke elementen. De producten van Vipp vormen de basis van een interieur en de accessoires zijn de puntjes op de ‘i’. Zo kan Vipp jou misschien helpen met het creëren en het eigen maken van je woonkamer.

Vipp helpt je om tot rust te komen in de woonkamer

Een opgeruimde woonkamer is wel zo fijn wanneer je thuiskomt na een lange dag op werk. Het helpt je om tot rust te komen. Vandaar dat de woonkamercollectie van VIPP verschillende producten bevat om je woonkamer op te ruimen en goed tot rust te komen. Neem bijvoorbeeld het Vipp475 dressoir hoog. In dit open dressoir kun je al je favoriete spulletjes tentoonstellen en behoud je toch een overzicht. Zet er mooie koffietafelboeken en woonaccessoires in en maak dit dressoir je helemaal eigen. Gebruik het als boekenkast of zelfs als roomdivider. De boekenwurmen onder ons kunnen dit dressoir perfect combineren met het Vipp461 daybed. Zo kun je onder het genot van je favoriete boeken of tijdschriften, urenlang ongestoord lezen.

Vipp woonkamer bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vipp. Dat betekent dat wij alle Vipp producten voor de woonkamer kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.