Vitra Eames LCW leather loungestoel
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Vitra Eames LCW leather loungestoel

  Omschrijving

  De Vitra Eames LCW leather loungestoel is ontworpen door Charles & Ray Eames.

  Het LCW leather loungestoel in zijn naam betekent Lounge Chair Wood. En net zoals de Lounge Chair Metal onderdeel is van een familie, zo is de LCW leather loungestoel van Vitra dat ook. De loungestoelen zijn er in naturel hout, bekleed met koeienvacht of zoals deze variant die met leer is bekleed. Allemaal even mooi en comfortabel. Maar smaken verschillen, dus welke kies jij?

  De LCW Leather loungestoel behoort tot de Plywood Group van Charles & Ray Eames. LCW staat voor Lounge Chair Wood. Zowel de zitting en de rug als het onderstel zijn vervaardigd van multiplex in essen. De zitting- en rugdelen van de stoel zijn via delen van rubber en metaal (shock mounts) verbonden met het multiplex onderstel.

  Je hebt bij deze LCW Leather loungestoel de keuze uit de volgende kleuren:

  • essen naturel, chocolade leder
  • essen zwart, nero leder

  De afmetingen van de LCW loungestoel zijn als de volgt. De loungestoel is 68 cm lang, 56 breed en 61 cm diep. De zithoogte van de LCW loungestoel is 30 cm. Deze loungestoel is niet stapelbaar.

  Deze stoel is onderdeel van de Vitra Eames collectie.

  Zoek je naast de LCW leather loungestoel van Vitra een andere loungestoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Vitra. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de LCW leather loungestoel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke werkdag van 09:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Bijlagen Onderhoudstips
  Productinformatie
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Multiplex
  Garantie 2 jaar
  Merk Vitra
  Productsoort (filter) Vitra stoelen, Vitra fauteuil, Vitra loungestoelen
  Productfamilie Vitra Eames collectie
  Herkomst Zwitserland
  Ontwerper Charles & Ray Eames

  Sfeerafbeeldingen

  Vitra Eames LCW leather loungestoel
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven