Vitra Vegetal tuinstoel

1 / 15 1 / 15
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen we helaas niet meer leveren. Kijk gerust verder in ons assortiment voor soortgelijke producten.

  • Gratis levering vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.6
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

Dit is de Vitra Vegetal tuinstoel.

De zitting van de Vegetal stoel is gebaseerd op het plantenrijk. Ronan & Erwan Bouroullec zochten de grenzen op van het spuitgietkunststofprocédé op. Het resultaat is deze bijzondere constructie. De Vegetal stoel is volledig van kunststof en leverbaar in de volgende kleuren:

  • basic dark
  • mauve grijs
  • baksteen
  • crème
  • chocolade
  • cactus

De afmetingen van de Vegetal stoel: lengte 81, 3 cm; breedte 60,6 cm; diepte 55,2 cm. Deze stoel is stapelbaar tot maximaal 3 exemplaren.

Specificaties

Stapelbaar tot: 3 stoelen
Ruimte: Geschikt voor buiten
Materiaal: PA (kunststof)
Garantie: 2 jaar
Merk: Vitra
Downloads: Onderhoudstips
Gebruiksaanwijzing
Milieu-informatie
Productinformatie
Ontwerper: Ronan & Erwan Bouroullec
Herkomst: Zwitserland
Opmerking: De stoel is stapelbaar (max. 3) en hij is buiten te gebruiken. Tip: plaats hem niet te lang in de zon.
EAN: 4055737007484

Maja van Flinders vertelt:

Maja van Flinders vertelt:

De broers Ronan en Erwan Bouroullec hebben samen met Vitra vier jaar aan de ontwikkeling van de Vegetal stoel gewerkt. Ze wilden een stoel ontwerpen naar analogie van een plant. Maar dan wel een stoel die stevig en comfortabel zou zijn en niet in een herfstdip terecht zou komen. De Vegetal stoel is geschikt voor binnen en buiten. Zo haal je de natuur in huis, of voeg je juist iets extra aan de natuur toe.

Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.

Inspiratie

Inspiratie afbeelding voor positie 0 Inspiratie afbeelding voor positie 1 Inspiratie afbeelding voor positie 2 Inspiratie afbeelding voor positie 3 Inspiratie afbeelding voor positie 4 Inspiratie afbeelding voor positie 5 Inspiratie afbeelding voor positie 6
Logo van Vitra

Vitra is een wereldberoemd designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Het label is in 1934 opgericht door Willi Fehlbaum en is al 80 jaar een familiebedrijf. Vitra heeft sinds het ontstaan samengewerkt met legendarische ontwerpers en architecten waaronder Charles en Ray Eames, Hella Jongerius en Herman Miller en werkt vandaag de dag samen met getalenteerde, internationaal gevestigde ontwerpers. Door hun technische en conceptuele expertise te combineren met de creativiteit en het inzicht van de ontwerpers streeft Vitra ernaar duurzame meubels, accessoires en verlichting te ontwikkelen die grensverleggend zijn. Om anderen te inspireren heeft Vitra zelfs een eigen campus en designmuseum. De items van Vitra worden grotendeels op duurzame wijze in Europa geproduceerd en zijn naast stijlvol, ontzettend sterk waardoor ze een leven lang meegaan.