Vitra Aluminium

De Vitra Aluminium collectie is in 1958 ontworpen door het duo Charles en Ray Eames. Ondanks dat dat misschien best ver weg klinkt, zijn deze stoelen tot op de dag van vandaag nog zeer modern. Vitra is wereldberoemd geworden met deze collectie. De combinatie van zitcomfort en design is uniek te noemen. Ga maar eens in de Vitra EA 108 stoel zitten en je weet direct wat we bedoelen. Deze Aluminium chair is een echte designklassieker uit de vorige eeuw. Het vooruitstrevende van de stoel zit 'm in de zitting. Charles en Ray Eames stapten bewust af van het gebruik van de zitschaal. In plaats daarvan namen ze stof en leer om tussen twee aluminium zijprofielen op te spannen. Zo ontstond een strakke en elastische zitting. De verschillende versies van deze stoel hebben allemaal een perfect zitcomfort, want ze passen zich aan het lichaam aan. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-20 van 20 producten Sorteren op 1-20 van 20 producten Terug naar boven

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al meer dan 65 jaar laat dit label haar geweldige design zien. Om dit prachtige design te realiseren, is er samengewerkt met bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Al sinds de jaren 50 brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen.

Vitra Aluminium stoelen van formaat

In deze collectie stoelen vind je stoelen van hoogwaardige kwaliteit die je het comfort bieden wat je nodig hebt. De Vitra Aluminium EA 101 stoel is daar een mooi voorbeeld van. Ben je eigenlijk op zoek naar een stoel met armleuningen? Dan is de Vitra Aluminium EA 104 stoel misschien wel wat voor je. Deze stoel kun je zelfs draaien op het moment dat jou dat uitkomt. Of toch de Vitra Aluminium EA 103 stoel? Deze drie stoelen zijn de nieuwere leden uit deze collectie die net wat kleiner en lichter zijn. Op deze stoelen zit je perfect aan tafel. Kortom, een stoel die je niet alleen kunt gebruiken op je werkplek, maar ook in je eetkamer of woonkamer bijvoorbeeld. Ben je er toch nog niet helemaal uit? Dan kun je ook een kijkje nemen in de collectie stoelen en bureaustoelen van Vitra.

Vitra Aluminium bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle meubels van Vitra kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Vitra Aluminium collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze Aluminium producten van Vitra, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.