Naar boven

Vitra Cosy

Cosy is een mooie wol-mix van 80% wol en 20% polyamide. Wol is een natuurproduct met uitstekende kwaliteiten, waaronder het feit dat het een herstellend vermogen heeft, vuilafstotend is, makkelijk te reinigen, antistatisch, isolerend en zelfdovend is. Wollen stoffen passen zich goed aan de temperatuur in de ruimte aan en kunnen gebruikt worden als geluidsisolatie. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

De stof is verkrijgbaar in maar liefst twintig varianten, waarvan er tien met siernaad en tien zonder naad zijn. De tien kleuren waaruit het palet bestaat variëren van bruin en bordeauxrood tot blauw en verschillende grijstinten. De overeenkomst is dat het allemaal stemmige, winterse kleuren zijn. Perfect in combinatie met deze materiaalmix! Cosy heeft een slijtvastheid van 40.000 Martindale en om te reinigen mogen alleen milde, neutrale schoonmaakmiddelen gebruikt worden.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.