Vitra Credo

Credo is een prachtige wol-melange van 95% wol en 5% polyamide. Wol heeft specifieke eigenschappen zoals herstellend vermogen, vuilafstotend, makkelijk te reinigen, antistatisch, isolerend en zelfdovend. Wollen stoffen passen zich goed aan de temperatuur in de ruimte aan en kunnen gebruikt worden als geluidsisolatie. 

Sorteren op

1-23 van 23 producten

Stofsoort in detail

De stof is geweven met twee verschillend gekleurde garens, wat voor een bijzonder kleureffect zorgt en daarbij diepte en textuur geeft. Een melangekleur zorgt dat de stof zich aanpast aan de kleuren in de ruimte. De elf verschillende kleurencombinaties hebben grote klasse en variëren van hele donkere combinaties met antraciet, bruin en paars tot rode of beige combinaties. Credo heeft een slijtvastheid van 40.000 Martindale en om te reinigen mogen alleen milde, neutrale schoonmaakmiddelen gebruikt worden.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Vitra Credo gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Vitra
Naar boven