Vitra Dumet

Dumet wordt uitgevoerd met een dubbele steek naad en is gemaakt van 46% katoen, 22% wol, 15% viscose, 8% linnen en 9% polyamide. Dumet is verkrijgbaar in maar zeventien verschillende kleuren. De kleuren zijn een melange, wat ervoor zorgt dat de stof zich aanpast aan de kleuren in de omgeving. 

Sorteren op

1-27 van 27 producten

Stofsoort in detail

Het kleurenpalet is zeer gevarieerd; van felle kleuren zoals rood en geel tot meer ingetogen tinten van beige of antraciet, er is voor iedere smaak en interieurstijl wel iets bij. Om Dumet te reinigen mogen alleen milde, neutrale schoonmaakmiddelen gebruikt worden.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Vitra Dumet gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Vitra
Naar boven